søndag 11. mars 2012

Morsom kveld vel overstått

I går ble den fine kjæresten min feiret, og det var en morsom kveld med mye latter. Jeg var kledd i sort for anledningen. Hadde tenkt å være litt mer fargerik i den nye røde jakken min, men så feiget jeg ut i siste liten ;-)


Kvelden ble avsluttet hos Simen, der stemningen var god. Jeg burde trolig gitt meg et par timer tidligere enn hva jeg gjorde, men det er noe som egentlig først gikk opp for meg i dag... Slenger ut et par bilder fra kvelden i går. Egentlig av den enkle grunn at jeg vet dem titter innom, og nå kan de få gleden av å se sitt eget ansikt her på bloggen. Det blir nok ikke siste gang!Ingen bilder av bursdagsgutten. Han vet å skygge banen når jeg drar opp kameraet/telefonen ;-)

Nå skal vi straks videre til moren til Nicklas. Der venter familie og selskap. 
God søndag! :-)

1 kommentar:

Mette Helen sa...

Åh guri, selskap dagen derpå er jo supert. Håper det gikk greit da ;) ønsker deg en fin start på uka =)