søndag 4. mars 2012

Vips - så bikket jeg overtrøtt

Etter en lang dag med mye morro føles det utrolig godt å legge seg ned på sofaen når kvelden plutselig har dukket opp og det er stille i heimen. Du er sliten og titter stadig på klokken. Det nærmer seg sovetid. Før du vet ordet av det har klokken passert sovetid, og vips - du er overtrøtt. Det er meg nå i kveld.


Jeg klarte å kaste (ikke spør meg hvordan) rettetangen min veggemellom i stad. Min følgesvenn gjennom de åtte siste årene. Den fant ut at den skulle falle fra hverandre, rett og slett. I morgen kommer jeg til å forbanne den rettetangen.

Jeg satte nettopp på en vask der 50% av vasken bestod av rene klær. De møkkete klærne ligger nå i en haug på rommet mitt. Jeg sorterte dem i stad. Skulle være flink å rydde litt før sengetid vet dere.... Vel, det slår fortsatt ikke kjæresten til venninnen min som faktisk hang opp tørre, møkkete klær på tørkestativet, og var så stolt over jobben han hadde gjort. Mannfolk... ;-)

Når jeg bikker overtrøtt bør jeg egentlig holde meg unna alt som heter kåmpjuter og internett. Jeg har en tendens til å rable ned masse håpløse, upassende ting, eller komme ut av skapet med den enormt dårlige humoren min. Jeg glemmer at de menneskene som leser dette ikke sitter inni hodet mitt. De sitter bak sin egen dataskjerm, og vet verken hva slags tonefall det er ment å være i, eller poenget med "vitsen" i utgangspunktet. Det betyr at jeg ikke får de saftige tilbakemeldingene som jeg regner med at jeg får akkurat i det jeg skriver dem ned.. Ja, vi snakker om twitter. Jeg bør virkelig få en sperre på twitter; "kan ikke brukes etter klokken 23:00!" La forresten merke til i stad at alt jeg poster på facebooksiden min blir også publisert på twitter. Håper ikke det gjelder begge veier..........?!

Til slutt vil jeg runde av med å ønske dere en god natt. I morgen satser jeg på at jeg bikker 200 følgere på facebook. Det vil si en stigning på 50%. Alt går.. Hiv og hoi!

Klem fra meg**

4 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Følgera på facebook? Her he ikkje ej fulgt med i timen...Fått dej ei side?
God natt, får håpe du får orden i kleshaugen din! ;)

Monica Jensen sa...

Ja, jeg har fått meg en facebookside. Kom og join! :D

https://www.facebook.com/pages/MONICAJENSEN/309540132439744

Pernille A sa...

Du snakket ikke om en person jeg har vært sammen med eller?? Haha!

Monica Jensen sa...

Haha, jeg hadde han i bakhodet ja ;) Men det er faktisk to andre venninner som også har opplevd samme type "hjelp" hjemme. Helt utrolig at det går an :D