mandag 9. april 2012

2.påskedag

Dagen min startet med kaffe og frokost på senga. Jeg er heldig, som har funnet meg en så snill kar :-) Like etter frokost ringte jeg lille luring. Han var blid og fornøyd, og hadde masse på hjertet. Han hørtes plutselig så stor ut! Skal bli så godt å få han hjem senere i dag :-)

For mange er det kanskje nedtur at det snør(!) ute i dag, men jeg tar ikke det så tungt. Skinner sola blir jeg både rastløs og oversosial. Nå er det godt med en dag under pleddet i sofakroken. Mangler bare en god bok. Har du en å anbefale?

Her skal jeg bli liggende fram til Teo kommer hjem. Med mindre rastløsheten slår til, og jeg drar med kjæresten ut på tur i drittværet. Noe sier meg at han ikke er like gira på det....

Bare av å skrive om det merker jeg at jeg blir litt rastløs!

Meg: Nicklas, skal vi gå tur?
Nicklas: ...
Meg: Skal vi gå tur?
Nicklas: Hvor langt da?

Kanskje jeg har han på gli ;-)

Hva skjedde nå? Dagen tok en helomvending gjennom et blogginnlegg! Gikk fra å VILLE ligge på sofaen, til å føle trangen etter en gåtur! Kan være det er fornuften jeg hører på. Ryggen har godt av det. Jeg lå nemlig på den myke siden av sengen i natt, og det er HAT for en vond rygg. Må skaffe hard overmadrass!

Dere må forresten følge meg på instagram. monix87. Og så må dere følge Mats på twitter. @MatsEggum. Han har et veddemål med en kompis. Seriøse greier..! ;-)

Lag dere en fiiin dag!

3 kommentarer:

Tonje - Mer enn bare ei mor sa...

Så fint bilde. :)

Lene J sa...

Var ute på tur i stad, udigg! :( Kjedelig med dette været altså, jeg vil ha SOMMER!

Monica Jensen sa...

Takk, Tonje :)

Ja, Lene, skal bli godt med sommer nå! Får håpe vi får den sommeren vi fortjener. Altså SOL! ;)