onsdag 11. april 2012

Bla bla bla

Min formiddag

Min formiddag tilbrakte jeg på treningsstudio. Der hadde jeg en kjapp, men effektiv økt, før jeg måtte løpe videre til legetime. Oh joy! For et spennende liv jeg har :-)


Etter legetimen sjekket jeg kontoen min, og konkluderte med at gårsdagens grining på telefon hjalp. Endelig penger! 2 x månedslønn dekker alle mine regninger, så derfor kunne jeg unne meg noe nytt. Det ble nye stjerneputer til sofaen. Er de ikke fine?


Deretter dro jeg videre til barnehagen for å hente den minste mannen i mitt liv :-)

Min ettermiddag

Vi har tilbrakt ettermiddagen våres i sofaen under dyna. Sett på "cars" for 100'ede gang, og grått av "cars" for første gang. Den grininga var det forsåvidt jeg som tok meg av. Hva skjer? 


Sånn avslappende kos blir man derimot litt sliten av, og da er det godt og bare kunne trykke på en knapp, så får man god svart kaffe! :-) 


Oppi all kosingen fant jeg ut at jeg skulle steke et par fiskepinner og litt pomfri til Teo til kveldsmat. Vi hadde allerede spist indisk, men man kan jo ikke bestemme når man skal bli sulten igjen. Jeg trodde vi jenter var gode på multitasking, men kombinasjonen "se film - kose - drikke kaffe - lage mat" var ikke helt heldig. Bånn appetitt, sa du?


Etter enda litt mer kos var det natta for minstemann, som nå ligger i sengen sin og sover søtt! Dagen har kanskje ikke vært så veldig innholdsrik, men det viktigste har jeg i hvertfall prioritert! :-)


Min hellige lévegg

Resten av kvelden har jeg store planer om å sitte ute og beundre min nye lévegg. Hellig, sier du? Ja, for den må jo være hellig til den prisen!


I fjor foreslo sameiet at vi skulle slenge opp lévegger på alle terrassene, slik at vi fikk 1) litt privatliv 2) lé for vinden.

Sameiet: Hey! Vi slenger opp lévegger!
Alle: Ja, god idé!
Meg: Ehh.. Alenemor! Ikke stinn av gryn!
Sameiet: Det vil ikke koste mange kronene. Blir litt som å få léveggen kasta etter deg!
Meg: Okå, da!

(Dette er satt litt på spissen!)

En søndagsmorgen i påsken fikk jeg fakturaen på mail. HEHE. Vet dere hva snekkeren skulle ha fra meg for den léveggen? 9000 bittesmå kroner! Snekkeren er ca 97 år gammel og jobber tregere enn en snegle. Han tok 300 kroner per time. HEHE. Det er ikke alle som kan skryte på seg at de har en lévegg som er verdt mer enn sin egen bil :-)

Meg: Hei sameiet! 9000 kroner... Ehh... Jeg kjenner ca 27 snekkere som kunne gjort det for meg, for maks 2000 kroner. Eller så kunne jeg med glede spikret en selv. Det er en jævla lévegg!
Sameiet: Krisemøte! Monica er fattig! Vi reduserer prisen litt, og tar litt fra felleskassen. Da blir det bare 6000 kroner på hver!
Meg: Supert! Alltid hatt lyst til å bruke 6000 kroner på en lévegg! :-)

Så, ja.. Det var dagens lille historie! Nå skal jeg titte på den nye léveggen min, henge opp en vask og vente på at kjæresten kommer hjem fra Bjerke Travbane. En givende kveld med andre ord :-)

Veldig hyggelig om du vil følge meg på facebook forresten. Følg denne linken og trykk liker: https://www.facebook.com/pages/MONICAJENSEN/309540132439744 . Da sees vi der ;-)

Klem fra meg**

4 kommentarer:

Véronique Viker sa...

Så bra at du har endelig fått penger fra NAV!!!!!

Men, herremin så dyrt det var for en levegg!!!!

Ha en fin kveld!

Klem!

Ragnhild sa...

Jeg hadde blånekta! Hva faen?!? :P Sånne ting er det kjipe med å bo i sameiet/borettslag. Hvor er de lekre putene fra? :) *fikk-veldig-lyst-på*

Monica Jensen sa...

Veronique:
Ja, det var godt med litt penger på konto igjen. Hater å ha regninger på vent!
Ja, sinnsyk pris. Jeg kjenner jeg blir forbanna bare av å tenke på det! Skal det bygges noe her igjen skal JEG finne snekker, og avtale pris på FORHÅND! Grr!
Ha en fin dag! :) Klem

Ragnhild:
Jeg har prøvd, men kom ikke langt med det gitt.. Blir så sinna!
Putene er kjøpt på Princess. 80 kr per pute. Ta 3 betal for 2. Løp og kjøp :)

Ragnhild sa...

Oooh, will do ;)