tirsdag 3. april 2012

Dagene går

Dagene går, og jeg flyr fra sted til sted. Fikser og ordner. Mellom slagene funderer jeg over livet, prøver å finne løsninger på bekymringer og koser meg med de jeg er glad i.

Jeg har prøvd å blogge, men det ender bare opp med svada som jeg fort sletter. Kanskje litt sånn som nå, men akkurat i dette innlegget går jeg ikke så dypt i tankene mine, og da er det jo greit. Folk liker å lese om andre menneskers sårbare side. Min sårbare side er stor, og jeg må passe på og ikke dele for mye av den, for da kan jeg fort få noia. Hadde ikke en pause fra sine egne tanker vært noe..?

Jeg får jo på en måte en pause når jeg er sammen med denne krabaten. Han gir meg liksom ingen tid til å tenke over alt og ingenting, noe jeg både liker og trenger. Han gir meg en følelse av å rømme bort fra hverdagen!

I går syklet vi til barnehagen for første gang i år. Bikkjekaldt, men absolutt verdt det. Små ting som det kan redde dagen :-)

På ettermiddagen, etter dusj og middag, sovnet vi begge to foran tv-en. Vi våknet utpå kvelden og da så vi på Californication sammen med Nicklas. Sånn barnevennlig serie. Synes det er en fordel at Teo bare tror han kan engelsk foreløpig..

I dag har jeg vært over alle hauger, og nettopp avsluttet en treningstime. Har trent armer for første gang på tre uker. Føler meg svakere enn noen gang. Er så skjelven at det er så vidt jeg klarer å holde i iphonen - men bare så vidt.

Nå skal jeg videre for å hente Teo og MaryKay-produkter, og deretter videre til mamma på middag. Først må jeg bare finne lommeboka. Hvis jeg var en 3år gammel gutt, hvor ville jeg gjemt mammas lommebok...?

2 kommentarer:

Tonje sa...

Under sengen, under sofaen, bak do eller i lekekassen tror jeg er fine steder å lete *ler*

Kjenner til det med å få noia, ja.. Innmari fint med sånne små som holder en for opptatt til å tenke altfor mye :)

Tror jeg inviterte på wordfeud i stad, prøvde iallefall *prøver å finne ut av*

Hvis du hadde sånn halv uren hud ( på langt nær så ille som "uren hud bilder", men et par hudormer her og der,og litt tørr hud i pannen), hvilke mary kay produkter ville du satset på da?

Fin tirsdag!

*klem*

Monica Jensen sa...

Jeg fant den, på kjøkkenbenken *kremt* har tydeligvis vært rimelig blind når jeg lette etter den i dag. Siste gang jeg husket å se den var i går, da luringen lekte med den ;)

Hm.. har ikke fått noen WF invitasjon, men kan dobbelsjekke :)

Da ville jeg gått for TimeWise-serien :) Send meg en mail, så kan jeg skrive litt mer om den der :)

Ha en fin kveld :) Klem