torsdag 12. april 2012

Det er et must!

Den siste tiden har jeg prøvd ulike produkter, og jeg blir bare mer og mer fornøyd. Jeg renser huden min hver dag og jeg bruker de rette kremene. Nå er huden min mykere enn noen gang, og det gløder av den! Jeg føler jeg ser generelt mye friskere og opplagt ut!

Et must i mitt skap har jeg fort funnet ut at er MaryKay timewise night-and day solution. Det er to forskjellige serumer som gjør mirakler med huden din. 


Night solution strammer opp huden, forebygger og bleker pigmentflekker, og gir huden din de vitaminene den trenger. Day solution gir huden rikelig med fuktighet, pluss at den har solfaktor 30. Den beskytter huden gjennom hele dagen.

Mamma har fått en pigmentflekk i ansiktet (sånt kommer dessverre lettere med alderen), og etter et par dagers bruk har den allerede blitt lysere. Jeg trenger kanskje ikke fortelle dere at hun nå har kjøpt seg sitt eget sett ;-) 
Jeg har også hørt fra flere at sår/rødhet i ansiktet forsvinner fortere når man bruker disse serumene. Teo har lenge gått med fryktelig såre lepper, for han går konstant og slikker seg rundt munn. Jeg føler jeg har prøvd alt for å roe det ned. En "kollega" fortalte at datteren hennes gjorde det samme, men at night solution hadde god virkning. Her en kveld tok jeg bittelitt night solution rundt leppene til Teo. Dagen derpå hadde rødheten forsvunnet!


Dette er gode, oljefrie produkter som absolutt er et must på badet mitt fremover. Det er så deilig å våkne opp med silkehud, å vite at jeg gjør det jeg kan for å ta vare på den. Vi jenter liker å føle oss vel. Vi liker å se bra ut. Det er ingen hemmelighet. Bli med meg på et MaryKay møte. Da skal du få se veldig få rynker, og mye glød. Damene stråler - og det er det en grunn for ;-)

Jeg har et påsketilbud på disse serumene nå - ut april. Er du interessert? Da kan du kontakte meg via min private nettbutikk og hjemmeside: http://www.monica.jensen.marykaynorway.no/ :-)

Nå er Teo sendt videre til pappaen sin og jeg skal ut i sola og videre på dæit med kjæresten min. Han slutter "tidlig" på trening. Det skal nytes!
Klem fra meg**

Ingen kommentarer: