mandag 16. april 2012

En aktiv ettermiddag

I dag dro Teo og jeg rett fra barnehagen og videre til Ski. Det første som sto på planen var litt bilpleie. Jeg synes egentlig ikke den fortjener det, men så kommer jeg meg ingen vei uten olje og bensin...! Jeg fikk også vasket den. Det var egentlig en egoistisk tanke, for det blir kanskje litt hyggeligere å kjøre skranglekassa hvis den er ren.. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det, men jeg ønsker meg virkelig en ny bil!

Etter vi hadde brukt nok penger på Statoil dro vi videre for å møte Live og Jesper. Vi hadde avtalt middagsdate på egon. Kyllingwok ble konsumert, gutta fikk hver sin blå ballong, og deretter trasket vi videre opp på Avancia. 


Vi rakk akkurat timen "fit walk". Den varer kun i en halvtime, men jeg kan love deg at du blir sliten nok for det. Du går på en tredemølle, som hele tiden må holdes igang ved egen hjelp. Altså, du må gå den i gang. På denne tredemøllen tar man flere øvelser. Jeg var så heldig å få den tyngste tredemøllen i hele salen, som til og med måtte smøres fordi den var så tung, så for min del ble det hakket for tungt. Jeg kjente det litt for godt i ryggen, og vurderte å gi meg før timen var over - men så kunne jeg ikke være noe dårligere enn Live. Kommer til å gi timen én sjanse til, for det var absolutt bra trening, og ikke minst morsomt!


Etter treningstimen dro vi hjemover. Planen var at vi skulle roe ned i senga med bok og sang, før det var natta for minstemann. Planen tok derimot en helomvending da vi kom hjem og så at kompisene var ute i gata og syklet. Da var det bare å hente sykkelen til Teo, så han fikk lekt fra seg litt. Det er så koselig nå som kveldene er lysere og flere og flere barn kommer ut av hiene for å leke. Tomter er et veldig fint sted å bo på sommeren, med gata full av barn på Teo sin alder :-)


Det var en sliten gutt jeg tok med meg inn. Tårene trillet og han var alt for klar for sengen. Han ble dusjet og så lå jeg lenge ved siden av han i sengen for at han skulle finne roen. Det er ikke bare bare når man har rukket å bikke overtrøtt ;-) Vel, nå sover han, og jeg skal få tatt meg en etterlengtet dusj og tittet over de nye MaryKay-produktene som dukket opp på døren min tidligere i dag, før det sendes videre til kunder :-)

God kveld!

PS: Følg meg gjerne på instagram. monix87 kaller jeg meg der.

Ingen kommentarer: