tirsdag 10. april 2012

Fotball / søppel

Vi har tilbrakt ettermiddagen hos mamma. Teo var så sliten etter første dag i barnehagen etter påsken, stakkars. Han ville bare kose mammaen sin fram til middag. Sånt liker jeg - selvom det var fint å se at energien kom tilbake så fort han fikk i seg litt mat. Det er så godt å ha han hjemme igjen! Skulle tro han hadde vært borte i evigheter, men det var bare fire netter altså. Vel, fire netter holdt :-)

Nå har jeg kosekveld i sofaen med den største kjekkasen min. Jeg ser på søppel på tv-en, han ser på fotball på dataen. Liverpool må score oftere. Kjæresten blir nemlig så glad da, og det går utover meg! :-)

Apropos søppel. Vi snakker Paradise Hotell. Jeg har mangel på ord... Annet enn at jeg føler meg fryktelig smart i forhold til visse små blonde spurver. Det er nesten flaut å si at dette er den fjerde episoden jeg ser - og ikke den siste..!

Nå skal bloggen legges bort. Jeg har trossalt noe viktig søppel å følge med på. Himler konstant med øynene - og liker det ;-) Nå begynte noen å grine også. Haha. Dette blir bare morsommere og morsommere!

Klem fra meg**

1 kommentar:

Monica Jensen sa...

Du er den fineste mannen jeg vet om <3