mandag 23. april 2012

Gir bort klær

Det du sjelden eller aldri bruker av klær, kan noen andre få gleden av. Det som kan være gammelt for deg, kan være noe nytt for noen andre. I dag har jeg derfor ryddet i klesrommet mitt, og kvittet meg med klær jeg tidligere har elsket, klær jeg aldri har brukt og klær som jeg rett og slett har glemt. I dag røk også en del klær som har vært med på mang en rydderunde, og overlevd hver gang, sånn i tilfelle.... Nå må jeg innse at de ikke vil bli brukt igjen - av meg.

Hvis du ønsker noen "nye" klær, men lommeboken sier nei, må du gjerne hente en haug her. Eller deler av haugen :-) Størrelsemessig ligger det meste på S-M. Det som ikke blir hentet innen uka, ryker i UFF container.

Nå skal nyvasket tøy brettes. Luringen er opptatt av gravemaskinen utenfor. Det må jeg benytte meg av, og få gjort unna litt husarbeid!

Vi sees ;-)

2 kommentarer:

k sa...

så snill du er da :)

..det blir aldri med det at jeg rydder i klesskapet..

Monica Jensen sa...

Her må de ryddes, for ellers blir det helt kaos. Ikke noe vits i å ha klær man ikke bruker i skapet. da kan noen andre få glede av deg :D

I går ble 1 pose hentet. 3 igjen :)