fredag 27. april 2012

God morgen ;-)

Det værste folk vet å lese på Facebook er om alle de menneskene som lever i en konstant jævla lykkeboble. De har gjerne statuser som dette: Nyter en deilig frokost med verdens beste barn og verdens beste mann hjerte hjerte Dagen startet med fantastisk sex, og deretter la jeg ut på en 20 mils joggetur. Da jeg kom hjem hadde verdens beste mann vasket hele huset - også listene - og laget i stand verdens beste frokost hjerte Barna er perfekte som alltid hjerte Barna og mannen er mitt alt hjerte God morgen!

Kvælmt, eller hva? Jeg satte det litt på spissen, sånn for og ikke drite ut noen av dere - eller meg selv ;-)

Vel, her kommer dagens lykkepille-innlegg fra meg: Jeg spratt opp av sengen i dag, tok på meg treningstøy, og dro ut av døren sammen med kjæresten min. Nå er jeg vel framme på Avancia, der jeg nyter en bedre frokost...

...før verdens beste Live kommer, og vi skal trene. Bruke kroppen, bli smertefri, bli fit, og ikke minst sørge for at resten av dagen blir bra. Trening gjør meg lykkelig har jeg funnet ut ;-)

Og med det ønsker jeg deg en jævla bra dag - kvalm eller ei :-)

Ingen kommentarer: