søndag 1. april 2012

Hei i natten

Nå ligger jeg godt plassert under dyna i et mørkt og kaldt rom. Lille frø ligger på madrass til venstre for meg, og kjæresten ligger på min høyre side. Han driver og har astmaanfall. Det er hvertfall ikke langt unna. Det forklarer hvorfor jeg er våken ;-) Høres ut som et uvær. Mest slitsomt for han da, stakkars!

I dag har vi vært på Aker brygge. Selveste Kaptein Sabeltann skulle komme på scenen klokken 15. Jeg var sommerlig kledd i ola jakke for anledningen. Det viste seg å være sinnsykt dumt, for det var jo iiiskaldt ute. Vi sto i over 1,5 time og ventet på sjørøverne. Programbladet løy litt. Lille frø var derimot fornøyd med det han fikk sett, og da sabeltann kom på scenen ville han gå videre ;-) Lillegutt..Jeg digger han - så ærlig, så morsom og så innmari gutt!

Etter showet dro vi videre til Peppes og spiste med mammaen til Nicklas, og ble deretter med henne hjem. Det er der vi er nå. På en bitteliten påskeferie :-)

Nå skal jeg legge en pute over hodet til kjæresten. Neida. Ikke morsomt å tulle med, sånn egentlig. Han sliter skikkelig. Det er nemlig hund her, og han er superallergisk!

Vel.. Vi får prøve å sove. Prøve! Fortsatt god natt, alle :-)

Ingen kommentarer: