tirsdag 10. april 2012

Kickstart på dagen

I går gjorde jeg et smart valg i å forhåndsbooke meg inn på en treningstime på Avancia. På den måten var det ingen kjære mor i dag tidlig, og Teo og jeg forsvant ut av døren samtidig med Nicklas klokken halv åtte. Når man er forberedt på det, er det bare deilig. Det er godt å komme seg ut tidlig og føle at man får noe ut av dagen!


Da jeg kom fram til Avancia startet jeg med en halv kopp kaffe. En liten kickstart må til ;-) Jeg gikk så opp i studio og begynte å løpe. Deretter gikk jeg ned for å bekrefte timebestillingen min. Synd å få en anmerkning uten grunn ;-) Der møtte jeg på Hanne, som tenkte samme tanken som meg i dag. Vi løp fem minutter til, før saltimen begynte. Total Balance.


Denne timen blir man ikke utslitt av. Det er vel en blanding av pilates og yoga. Allikevel kjenner man det godt. Jeg kjente det spesielt godt i ryggen og hoftene. Godtvondt. Under enkelte av øvelsene knaset det i både hoftene og korsryggen. Ubehagelig, men jeg følte det løsnet litt opp også. I morgen derimot er jeg klar for en økt som gjør meg litt mer skjelven. Styrketrening. Ser ut som jeg har parkinson etter en styrkeøkt. Det er godt å kjenne at man har jobbet, da. Nå håper jeg bare jeg merker fremgang snart - men det kommer :-)

Ellers har jeg sittet lenge i telefon med NAV nå. Jeg er jo, som dere vet, sykmeldt. Nå er det 7 uker siden min forrige lønning. Mat har jeg. Det er verre med disse regningene som til stadighet hoper seg opp. Jeg ringte NAV før påsken. I påsken. Og nå i dag. De har fortsatt ikke behandlet sykmeldingene mine, og når speedy gonzales i andre enden sa det, kom tårene. Ofte er det tårer som må til når det gjelder NAV. Han skulle se gjennom papirene og ringe meg opp igjen. Han fikk også informert meg om at NAV Hobøl burde faxet alle papirene mine inn før påsken, i stedet for å sende det i posten, når de allerede hang så langt etter med betalingene. Det sa dama som fnyste av meg når jeg spurte om akkurat dét på NAV Hobøl at ikke gikk. Behovet for å marsjere ned dit og riste pengene ut av kjerringa er stort nå, kjenner jeg! Bittelitt frustrert ;-)

Vel, dagen i dag startet så bra, så jeg skal ikke la dette ødelegge humøret mitt. Jeg våknet opp med guttene mine, og det var den beste starten på dagen jeg kan ha. Den gode følelsen skal jeg beholde resten av dagen også! Håper din dag er fin - regn eller ei! :-)

Ingen kommentarer: