søndag 29. april 2012

Lite steg for mennesket, stort steg for meg

God søndag, tittere :-)
Her har det gått unna i dag. Jeg rakk så vidt å lukke opp øynene før vi var på vei til oldeforeldrene i Bærum. Etter å ha tilbrakt et par koselige timer der, suste vi videre til håndballhallen. Ikke noe avslappet søndag her nei, men det er egentlig helt greit :-)

Når vi kom hjem var gata full av unger og foreldre. Det er så koselig nå som alle har kommet ut av dvalen. Vi ble sittende hos naboen en stund, før det var middagstid. Så til det stooore steget... ;-) Teo ble med bestekompisen sin hjem for å spise middag med familien hans. Første gang, uten mamma. Haha, jeg vet jeg er hønemor, for det føles ut som en skikkelig stor greie. Mest fordi jeg forstår at han har kommet i DEN alderen og plutselig har blitt så stor :-) De bor i nabohuset, så veien hjem til mamma er ikke så veldig lang om han plutselig savner meg eller de blir slitne av å ha TO hypre smågutter i hus ;-)


Jeg derimot har fått tid til å vaske utemøbler og gjøre klart på terrassen, slengt middagen i ovnen og støvsugd huset. Alt dette i SHORTS! Gradestokken viser 26 grader og det føles fantastisk!

Hurra for gode naboer, søte barn og sommervarme! :-)

Ingen kommentarer: