torsdag 26. april 2012

Livet går opp og ned

I går hadde jeg en dårlig dag. Plutselig fikk jeg vel det jeg vil kalle noia. Noia på grunn av ryggen, noia på grunn av fremtiden. Alt så plutselig så håpløst ut, og jeg mistet helt troen på meg selv. Ble mange tårer i går gitt. Heldigvis har jeg det ikke sånn så ofte, men i går kom nok alle mine bekymringer veltende over meg på én og samme tid. Det ble litt mye!

I dag er derimot alt mye bedre. Nå kan jeg se lysere på ting igjen. Det gjelder bare å få utløp for alt, sånn at man kan igjen begynne å tenke rasjonelt. I går kveld satt Nicklas og jeg lenge og pratet i sofaen. Eller, han pratet, jeg hørte på. Han satte ting litt i perspektiv for meg, fikk meg til å tenke fornuftig, og fikk meg til å se på "humpene i veien" som positive utfordringer. Og ikke minst, han fikk meg til å få litt troen på meg selv igjen. Han er den beste "coachen" jeg noengang har vært hos. Har jeg forresten sagt til dere at jeg er veldig heldig med denne mannen som plutselig dukket opp i livet mitt? ;-)

I dag har dagen min hittil gått i ett, akkurat sånn som jeg liker det, med Teo-tid, trening og behandling på Plexusklinikken. I dag var jeg innom en annen terapeut for å trene i slynge. Det skal hjelpe meg å gjøre de små musklene sterkere. Det er nemlig vanskelig å trene de små musklene på egenhånd. Man må virkelig konsentrere seg. Jeg prøver å fokusere på de små musklene (ved å f.eks. stramme bekkenbunnen) når jeg trener ellers, men det er et stort problem for meg. Jeg klarer ikke å gjøre øvelsene samtidig som jeg strammer bekkenbunn - med mindre noen står over meg og konstant minner meg på det. Det gjør de på Plexusklinikken ;-) Her er det mange forskjellige type terapeuter under samme tak (+ fastleger, coaching, ernæringsveileder, osv), og de jobber sammen for å få deg bra. Det er godt å vite at jeg blir tatt godt vare på. Jeg har gått til mange behandlere opp gjennom årene, men jeg har aldri følt meg så trygg som det jeg gjør her. Anbefales virkelig på det sterkeste!

Nå har jeg stappet i meg frokost/lunsj og hatt hudpleiekurs i stua mi som er full av...ingen. Jeg må øve meg til i kveld nemlig ;-) Ønsk meg lykke til. Jeg hater å prate foran forsamlinger, men sånt kommer seg, eller hva? Øving gjør mester!

HURRA for Sarah som har bursdag i dag! Veldig glad i deg!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Stå på Monica, hele livet består av opp og nedturer. Husk det er utrolig mange som alltid har det verre.

Tine sa...

Hei Monica!
Jeg er sikker på at det ordner seg for deg etterhvert! Og det høres jo absolutt ut som du har mange flotte mennesker rundt deg, som gir god støtte:) Det er viktig! Av ren nysgjerrighet, så lurer jeg litt på hva du kunne tenke deg å drive med etter hvert? Da tenker jeg på jobb, utdanning? Har du noen spesielle drømmer/mål rundt det? Det er personlig, I know, og du må absolutt ikke svare. :)

Klem

Monica Jensen sa...

Hei Tine :)
Jada, det ordner seg alltid. Er ganske fornøyd med livet mitt, og vet at jeg egentlig ikke bør klage over noe, men av og til tar følelsene litt overhånd. Er jo slitsomt å ha vondt hele tiden også :)

Hm, det er personlig, men jeg kan jo svare :) Jeg har etterhvert lyst til å ta lærerstudie. Grunnskole. Sånn som ting er nå, har jeg ikke råd til det, men vi får se hva som skjer fremover :) Mitt første mål er å satse på Mary Kay, og dermed gjøre det til mer enn en hobby, så kanskje det gir meg en inntekt slikt at jeg har råd til å studere ved siden av :) Tiden vil vise :)

Ha en fin dag! Klem Monica.

Tine sa...

Det er lov å klage litt! Det gjør vi alle;) Og det må være grusomt å gå rundt med smerter hele tiden.. Uff.. Håper det bedrer seg!

Lærer ja, så gøy! Og det høres jo midt i blinken ut med tanke på ryggvondt at det er en variert jobb ifht til aktivitet og stillesitting. Det er jeg sikker på at du får til etterhvert! Og jeg tror jo absolutt at på mange måter er det en fordel og vente litt med studer, til man er sikker på hva man vil. :) (da slipper du bli gjeldsslave hos lånekassa, som undertegnede er:P)

God helg!
Klem