fredag 13. april 2012

Lyst vs. Fornuft

Fredag! Jeg har handlet inn til hjemmelagd pizza. Bestefar/pappa kommer straks på besøk. Vi er klare for en koselig og rolig kveld. Deilig :-)

I dag har jeg vært på Plexusklinikken i Ski. Jeg kan ikke få anbefalt den klinikken nok. Sliter du med..hva som helst, ta kontakt med dem. Der er det alltid noen som kan hjelpe! Etter dagens behandling dro jeg videre til Avancia for å møte en av mine beste venninner for en liten treningsøkt. Jeg sa til meg selv at jeg skulle stille opp på spinning klokken 06:30 i dag tidlig, men asså.. Hvem prøver jeg å lure? Føler uansett at jeg fikk mer ut av timen i studio i dag enn hva jeg får ut av en spinningtime. True story - og spinning, det er jo helt forferdelig!

Etter treningstimen hoppet vi i dusjen og tok en liten spasertur rundt på senteret. Det er lenge siden jeg har gjort det nå. Det er liksom ikke det samme når lommeboken er tom. Jeg kom over et par må ha-ting. Jeg har lenge siklet på en olashorts fra HM. I dag ble den min. Jeg fikk også med meg en ny jeans hjem. Lys. Jeg har nok av mørke jeans i skapet, men alle trenger en lys jeans også. Det er sånne ting som er fint å si til seg selv når lysten krangler litt med fornuften i butikken..... Heldigvis er det ok priser det er snakk om, og da er det vel greit?Vi tuslet videre innom skobutikken. Venninnen min har lenge klaget over at jeg har alt for få høye heler. Det vil si; egentlig ingen.. Det jeg tenker på som høye heler, ser hun på som ballerinasko.. Ja, jeg har ikke brydd meg så mye om sko. Nå merker jeg derimot at behovet mitt har snudd, og da jeg kom over disse på salg (199,-) måtte jeg slå til. Jeg hadde forsåvidt ikke noe valg, for jeg hadde ikke fått lov å gå ut av butikken uten dem!


Du kan regne med at jeg knekker ankelen en av de førstkommende helgene...!

Nå skal bloggen bort. Jeg skal være mamma. Jeg har nemlig en liten gutt ved siden av meg som er klar for mammas armkrok. Koselig :-)
God fredag!

1 kommentar:

Véronique Viker sa...

Ha en fin helg, Monica ♥

Klem, Veronique