fredag 20. april 2012

Min redning

Jeg har utrolig tørr hud. Bruker kremer hver eneste dag, men det tar ikke mange timene før huden min er like tørr igjen. Etter at jeg begynte med Mary Kay sin timewise-serie er jeg heldigvis kvitt det problemet i ansiktet, så for en ukes tid siden fikk jeg tilsendt SatinBody-serien, som består av skrubb og lotion. Problemet er løst. Mary Kay var redningen igjen :-)

Ikke nok med at serien fungerer - den lukter fantastisk også!

I tillegg til denne serien fikk jeg en del forskjellig sminke levert. I lang lang tid har jeg sverget til MK sine øyenskygger og rouge. Nå har jeg fått erfare at både foundation og mascara også lever opp til forventningene.

I dag har jeg derfor kastet en haug med drittsminke-og kremer som ikke lenger trenger ta opp plass i skapet mitt. Jeg har funnet min favoritt!

Flere har ytret ønske om sminkekveld fremfor hudpleiekveld. Nå har jeg nok produkter på plass til å utføre begge deler - så rop ut! :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

HEI, HALLO!