tirsdag 17. april 2012

Når kroppen skriker etter søvn

I går kveld var det ikke lett å sovne. Jeg lå i sengen på jakt etter en god sovestilling frem til klokken to i natt. Jeg var derfor ikke helt klar for å starte dagen da Teo kom tuslende inn kvart på seks i dag tidlig. Vi hadde en kamp i en halvtime, før jeg ga opp og lot han stå opp. Aldri hyggelig når dagen starter på den måten. Jeg får virkelig testet tålmodigheten min når dagen starter med 200 spørsmål og en 3åring som maser som et lokomotiv, etter bare fire timer med søvn ;-)

Heldigvis var jeg så smart at jeg booket meg inn på en treningstime i går kveld. Den startet klokken 9, og før det ville jeg gjerne rekke å få i meg en liten skål med korn og en halv kopp kaffe. Det var derfor ikke noe alternativ å krype tilbake i senga når Teo var levert i barnehagen. Det er jeg veldig glad for nå :-)

Total balance heter timen. En blanding av yoga og pilates. Gud, det er tyngre enn man gjerne tror på forhånd - avhengig av instruktør så klart. Det går virkelig på rygg og hofter, noe som er bra for meg, men vanvittig tungt. Etter én time er jeg kjørt!

Å komme meg ut døren tidlig om morgenen redder virkelig dagen min. Mange tenker kanskje at det er deilig å tusle hjemme med sykmeldingen i baklomma, men sannheten er at jeg kjeder meg i hjel. Man føler seg udugelig og uviktig. Wow - dagene mine består av husarbeid. Hurra for meg!

I dag har vi heldigvis en del på timeplanen. Jeg titter innom senere ;-)

Ingen kommentarer: