torsdag 19. april 2012

Ny rekord!

En gira Monica titter innom. Her bråstartet dagen. Vi klarte å forsove oss. Det vil si at vi våknet fem minutter før vi skulle være ute av døren. Jeg kledde på Teo i en fei, hoppet ned i treningsklærne, og deretter løp vi alle tre ut av døren. Vi svingte innom barnehagen, og suste deretter videre til Ski. Kjæresten ble sluppet av på jobb og jeg dro videre til Avancia. Klar for å starte dagen med en økt. Dagen blir så mye mye bedre da, synes jeg :-)

Jeg er så heldig at jeg får prøve ut noen nye helsekostprodukter, som er hundre prosent naturlige, uten noen form for tilsetningsstoffer. Jeg har siklet på dem lenge, og plutselig dukket det opp en forespørsel på mail om jeg ville teste dem ut. Så klart ville jeg det! :-) Nå i dag prøvde jeg det ene produktet for første gang, i forbindelse med trening. Det skulle drikkes før, under og etter trening, og det skulle gi meg økt energi, forhindre kramper og melkesyre, og generelt øke kondisjonen min og få meg til å yte mer. Om det er psykisk eller om det faktisk fungerer vet jeg ikke, men i dag hadde jeg ny rekord på tredemøllen. Jeg slo min tidligere rekord så det sang etter! Jeg er så stolt av meg selv nå :-)

Jeg har aldri likt å jogge/løpe. En kompis av meg sa en gang "du kan lære deg å like og jogge!". Grunnen til at jeg aldri har likt det er trolig fordi jeg aldri har pushet meg selv. Den siste tiden har jeg derimot satt meg nye mål for hver gang - pushe meg selv ett skritt lenger for hver gang. Uten å overdrive har jeg endt opp med å ligge rett ut på en matte i studio etter endt løping, med melkesyre i beina og blodsmak i munn. I dag løp jeg tre ganger så lenge, uten stopp. Jeg fikk ikke antydning til melkesyre, og ble heller ikke andpusten! Psykisk? Eller hjalp produktet meg på vei? Jeg er så utrolig overrasket, og gleder meg til neste gang jeg skal løpe!

Jeg vil ikke si så mye om produktet før jeg har testet det ut flere ganger. Et par venninner av meg skal også få prøve det. Jeg er ikke for å reklamere for produkter jeg ikke kan stå for 100%, derfor vil jeg vente. Jeg må se at jeg ikke lurer meg selv først ;-) Uansett - psykisk eller ei, jeg er dødsstolt av meg selv nå! :-)

Nå er jeg plutselig klar for resten av dagen. Jeg skal male søppelkassene (...), det er nemlig dugnad her i dag, og så skal jeg videre for behandling. Gleder meg veldig til det i dag, jeg kjenner jeg trenger det, uten å utdype noe mer om mine smerter (for tusende gang). I ettermiddag skal jeg inn til Oslo på middag hos kusinen min og hennes forlovede, og deretter i et lite møte, før resten av kvelden skal tilbringes med kjæresten!

Jeg tror det blir en OK dag ;-)

Har dere noen gode løpesko å anbefale forresten? Jeg vet at de skoene jeg løper med nå er litt fyfy. Jeg kjenner det ikke under selve løpingen, men etterpå kjenner jeg det litt for godt. Jeg trenger ikke akkurat gjøre ryggen verre enn hva den er, så jeg trenger tips fort som fy. Har ikke så mye erfaring eller kunnskap der! Er Nike Barefoot noe å anbefale??

3 kommentarer:

Tonje sa...

Hei Monica.
Jeg er en av disse som leser bloggen din hver dag med stor begeistring, men som sjelden legger igjen en kommentar.
Vil bare si at jeg synes du er veldig tøff som deler såpass mye av livet ditt med oss lesere, og at jeg heier på deg!

Når det gjelder joggesko... Du burde dra på Løplabbet eller en annen sportsbutikk som har tilrettelagt for å hjelpe deg og finne riktig sko for din fot. Jeg vet at bl a noen g-sport butikker også har det. Litt vanskelig å forklare, men du løper på en tredemølle som har speil og div annet som gjør at selgeren kan finne akkurat den perfekte sko og modell for din fot. Betlaer bare for skoene, og jeg ville anbefale deg og legge litt penger i gode sko. Alt annet av treningsutstyr (pulsklokke, klær, ++) er ikke så farlig, men akkurat sko er superviktig! Ikke se på hva som passer for andre, eller hva andre synes er gode sko, viktig å finne riktig type for akkurat deg!

Monica Jensen sa...

Hei Tonje :)

Takk for koselig kommentar! Jeg deler egentlig ikke såå mye føler jeg selv, men nok ;) Små utdrag av livet mitt, som kan fremstå som hele livet mitt ;)

Takk for tips! Skal absolutt gjøre det :) Skoene jeg har den dag i dag må byttes ut fort hvertfall, det merkes godt!

Klem Monica.

Ragnhild sa...

Løplabbet!! Da får du joggesko som er tilpasset dine føtter og som ikke skader ryggen din! ;)