mandag 16. april 2012

Ny uke, nye muligheter

God morgen :-)
Jeg ga meg selv bloggfri i går av naturlige årsaker. Formen var noe skrall, og oppmerksomheten min var rettet mot gutta mine. De storkoste seg sammen, og båndet dem imellom har nok blitt enda sterkere. Jeg er så glad for det :-)

Så var det over til lørdag kveld da. Huff. En veldig koselig kveld med jentene - absolutt, men jeg burde nok gitt meg mens leken var god. Som nevnt før tåler jeg svært lite. Vanligvis når jeg går ut drikker jeg 3-5 øl på vors og så danser jeg hele kvelden ute, og glemmer dermed å drikke noe særlig da. Formen og humøret = perfekt!

På lørdag derimot brukte jeg de nye skoene mine, som forøvrig aldri skal bli brukt igjen(pain!). Da hadde jeg plutselig mer enn nok med å holde meg fast i baren. Bankkortet ble brukt flittig og vips så hadde jeg glemt min egen "note to self: Monica, du tåler mindre enn en 10åring, nå driter du deg ut!" Etter det husker jeg -ingenting- og er evig takknemlig for at støttekontakten min (Live) fikk meg trygt hjem i seng. Er ikke videre stolt over meg selv nå..

Det blir ikke ny bytur på meg med det første!

Det var forresten et par stykker som kjente meg igjen fra bloggen på lørdag. Jeg må bare beklage om jeg virket...rar da dere nevnte det. Blir så satt ut når det skjer, spesielt med alkohol innabords, at jeg ikke helt vet hva jeg skal si. Synes selvfølgelig det er veldig hyggelig da :-)

Nå er en ny uke i gang. Den skal hovedsakelig bestå av trening og husarbeid. Spennende, huh?! Ellers tid med mine to nærmeste :-)

Ha en fin mandag, og drikk kaffe med måte ;-)

6 kommentarer:

Sarah sa...

Hahaha... Det ser ut som hånda til Stein er min hånd på det ene bildet. Najs... Takk for en super kveld! Håper formen er bedre nå :-)

Monica Jensen sa...

Hahaha,, har ledd godt av det bildet jeg og :D søta! Like måte :) stor klem til deg<3

Maria sa...

Hei. Har kommentert lengre ned på Mary Kay produktene, men fikk ikke svar. Men lurer på:
Blir noe interessert i det produktet mot kviser. Kan du fortelle litt om det? Og hva som er innholdet i pakken? Kan det brukes av gravide?

Monica Jensen sa...

Beklager, har helt glemt å svare! Vil du sende meg en mail? Lettere å ta det der :D

Maria sa...

Ja, det kan jeg gjøre:) Hva er emailen din?

Monica Jensen sa...

mon_jensen@hotmail.com :)