tirsdag 24. april 2012

OBS!

Jeg titter bare innom for å minne deg på at jeg har en konkurranse gående nå her på bloggen, i samarbeid med Coop OBS Hypermarked, der du kan vinne et gavekort på kroner 500,-. Alt du trenger å gjøre for å delta er å legge igjen en kommentar under dette innlegget, der du forteller hva du ønsker å bruke dette gavekortet på. Veldig enkelt :-)

Jeg vil også tipse dere om en annen konkurranse som holdes gående på Babyverden.no. Der kan du vinne et gavekort på hele 1500 kroner. For å delta på deres konkurranse trykker du her. For å være med i trekningen må du svare på hva sykkelen på bildet under koster. Svaret vil du finne på Coop OBS Hypermarked sin hjemmeside

Lykke til :-)

Sponset innlegg

2 kommentarer:

Silje Bjørnstad sa...

Sykkelen koster 199,- så jeg i reklamen :-) De 500 kronene vil jeg bruke på tilbudsvarer så eg kan fylle opp kjøleskap og fryser :-)

Monica Jensen sa...

Så bra at du er med på konkurransen, Silje :) Men du må legge kommentaren under dette innlegget: http://monicajensen.blogspot.com/2012/04/barnas-uker-vinn-gavekort.html

Ellers er det så lett for meg å glemme at du er med, når kommentaren din ikke er sammen med de andre :D