lørdag 14. april 2012

Parkerer tøflene for kvelden

I dag skal Sarah fylle sine 25 år. Hun er en av mine aller nærmeste, så jeg følte at dette var noe jeg måtte være med på. Den snille kjæresten min foreslo at han kan ha Teo for natten, så jeg kan dra innover til byen å kose meg med venninnene mine. I natt blir derfor første natten Teo og Nicklas er alene sammen. Det er en liten gutt her som gleder seg masse til det, det er jo trossalt litt lettere å vri Nicklas rundt lillefingeren enn mamma ;-) Jeg er litt spent på hvordan det blir i natt hvis han våkner, men Nicklas er innmari flink med Teo, så jeg "bekymrer" meg nok bare unødvendig!


I kveld parkerer jeg derfor tøflene og tar turen innover til byen. Sarah skal feires, og både nye og gamle venninner samles for anledningen. Akkurat er jeg sliten etter en hard økt på Avancia, og kunne gjerne tilbrakt resten av dagen i sofakroken, men jeg vet at formen kommer på plass sammen med kveldens antrekk. Må bare lade batteriene bittelitt først ;-) 

I morgen tidlig kommer gutta for å hente meg hjemme hos Live. De kjører "Lynet McQueen", som Teo liker å kalle bilen til Nick for. Det blir hyggelig med en skikkelig jentekveld nå. Før hadde jeg slike kvelder annenhver helg, nå skal jeg innrømme at det blir litt sjeldnere - av naturlige årsaker. Venninner er gull verdt. Gjelder å ta vare på dem! :-)

Lag deg en fin lørdagskveld - med de du er glad i!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja jeg skal ha det bra, er utrolig glad i meg sjøl. Prøv å kun drikke med to hender, så blir morgendagen mye bedre.

Véronique Viker sa...

Det kommer nok til å gå bra skal du se :)

Kos deg på¨jentekveld!

Klem fra Veronique