onsdag 25. april 2012

Små tottelotter under dyna

Egentlig burde overskriften være "mensen". På twitter har det vært mye humor rundt det at folk bare twitrer om mensen og sæd. Spesielt jenter. Vel, mensen hadde vært innafor, men så synes jeg ordet i seg selv er så...ufresht, så jeg står over. Jeg klarer å styre meg ;-)

Det er DEN uka. For min del betyr det uka før uka. Den uka der tålmodigheten min er kort, jeg er konstant sulten, og har så vondt i rygg/bekken at jeg i tillegg er konstant kvalm. Høres herlig ut, eller hva? 

Jeg ligger i sengen og prøver å finne litt energi før en ny dag er i gang. Natten har vært slitsom. Spesielt når man har PMS ;-)


I mange timer lå jeg og kastet meg rundt i senga på jakt etter en god sovestilling. Ryggen "brant" og når klokken bikket halv tre hadde jeg mest lyst til å grine. Da kom derimot lille luring tuslende inn, så jeg måtte ta meg sammen. Siden jeg "sov" alene var det mer enn nok plass til Teo sammen med meg. Det er alltid plass til Teo. Det blir bare ikke så mye plass igjen til meg ;-)

Gutten lå på tvers av sengen, og samme hvor ofte jeg pakket han godt inn i den store dynen, klarte han å lure de små tottelottene sine inn under min dyne. Han sparket meg i ryggen, han la beina over meg, han prøvde til og med å lure dem under meg. Et par av sparkene traff hardt i korsryggen, men det var egentlig bare godt...

Jeg sovnet nok til slutt av utmattelse vil jeg tro. For jeg våknet i hvertfall opp i dag til at lille luring la seg over meg og ga meg verdens største klem. En luring, det er det han er ;-) Uansett en herlig måte å bli vekket på. Man glemmer litt hva slags natt man har bak seg!

Nå blir det rolig her hjemme en times tid, før han skal i barnehagen og jeg skal til trening. Frokost til han. Kaffe til meg. Ja, takk!

Lag dere en fin dag. Det skal jeg prøve på - PMS eller ei ;-)

Ingen kommentarer: