fredag 13. april 2012

Tårer i natten

Det er ikke få ganger i løpet av livet mitt at jeg har våknet av at jeg har hulket i søvne. Jeg tror jeg drømmer ganske...virkelige...drømmer. I natt hadde jeg en sånn drøm igjen. Om den var så veldig virkelig nå som jeg tenker tilbake på den, er en annen sak. I natt derimot var den alt for virkelig!

Kjæresten våknet av at jeg gråt. Gråt er vel en underdrivelse. Jeg hulket. Med tårer. Han prøvde visstnok å "få liv" i meg ganske lenge før han fikk kontakt. Da ble jeg helt stille, for deretter å brase ut i latter. Jeg ble dratt tilbake til virkeligheten, og forsto at den forferdelige drømmen jeg hadde hatt var nettopp det - en drøm. I våken tilstand lå jeg en stund og hikstet ukontrollert. Da har man virkelig grått altså. Mellom hikstene smålo jeg. For en teit drøm!

Er du spent på hva jeg drømte? Drømmen handlet i korte trekk om en kamerat av Nicklas.
Hold dere fast for en virkelighetsnær drøm.. 
Follo spilte håndballkamp. Midt i en grusbakke, på et fjell. Plutselig skallet en motspiller inn i Magnus Jøndal. Begge to døde. Det var tydeligvis et veldig kraftig smell(!) Ingen forsto at Jøndal var død, bortsett fra meg. Han sa hadet til alle, og sa at han var hardt skadet. Gutta spurte når han kom tilbake. Han svarte at han mest sannsynlig ikke kom tilbake. Nicklas sa "Herregud, det er jo Jøndal da, han kommer alltid tilbake!" Jeg sto der og var den eneste som forsto alvoret, og deretter brøyt jeg ut i gråt - tydeligvis ikke bare i selve drømmen!
Grusomt, eller hva..? 

Herregud, så mye rart man drømmer! :-) Hyggelig drøm, da.....

Jøndal, nå vet du at jeg drømmer om deg... Haha!

2 kommentarer:

Rebekka sa...

Hehehe! Steffen og jeg sitter og ler så vi gråter! Huff, for en drøm!! Også Jøndal, da! Du skriver veldig morsomt må jeg si:)

Monica Jensen sa...

Hehe, godt dere ler. Det har Nick og jeg gjort en del i dag også! Er det mulig? Takk, prøver så godt jeg kan ;)