torsdag 5. april 2012

Tomt

Dette er første påsken uten Teo. I stad vinket han farvel til meg og travet ut døren, glad og fornøyd. Han er veldig opptatt av mammaen sin når det er vår tid, da er det bare meg som gjelder. Samtidig er han veldig opptatt av pappaen sin når det er deres tid. Da er pappa den kuleste i verden. Det er godt å se, men samtidig litt trist når han nesten ikke engang har tid til å si hadet. "Ikke bli lei deg da, mamma", sa han før han løp ut døra. Han kjenner meg så godt, og forstår så mye!

Lei meg skal jeg ikke bli - det har jeg trossalt lovt Teo. Jeg må allikevel innrømme at de første timene uten han føles veldig tomme. Det blir ikke akkurat feil å få han hjem på mandag ;-)

Påsken min er full av planer. Kjærestetid, venninnetid. Ingen tvil om at påsken blir bra. Jeg må bare vende meg til "friheten" først ;-)

Hvordan skal du feire skjærtorsdag?

2 kommentarer:

Hanne sa...

DER lignet han på Eirik! Fyttigrisen! Hihi :) Bildet nederst jeg snakker om..

Tonje sa...

Så herlige bilder! :)
Kos deg med kjæreste og venninnetid! :)

Her er svigers på besøk, første gang de besøker lille frøkna :) veldig stas å få vise henne frem, hehe

klem