mandag 30. april 2012

Velkommen til sjuklinghuset

Hei, dere :-)
Her i hus har tre mennesker ligget rett ut på sofaen i hele dag. Kjæresten fikk feber i natt, samtidig som lillemann hostet som bare det på naborommet. Ikke noe gøy å se lillemann ha det sånn. Den hosten er virkelig plagsom når det står på som verst. Hosten roet seg etter at jeg la han over i vognen og trillet han i søvn. I dag tidlig våknet jeg opp til febersyk kjæreste og febersyk sønn. I tillegg hadde jeg fått øyebetennelse over natten. Hei sykehus!Utover ettermiddagen steg formen til oss alle, heldigvis. Vi gikk fra liggende til sittende posisjon i sofaen.


Det pleier gjerne å være sånn, frem til kvelden kommer. Da smeller den i bakken som bare det igjen. La oss ikke håpe det skjer her. Foreløpig sover minstemann godt. Litt feber enda, men langt fra så høy som i dag tidlig. Vi "voksne" har åpnet oss en øl og er klare for å se 90 minutter med fotball. Nei, vent, nå juger jeg litt. Nicklas er klar for det. Jeg derimot skal smyge meg inn på soverommet så fort Paradise Hotell begynner ;-)

Titter tilbake med mer innhold når formen er på plass. Energien blir litt tappet når alle i hus hangler :-) Dere får titte innom i morgen igjen. Da trekker jeg vinneren av Coop OBS-konkurransen. Vinneren får et gavekort på 500 kroner :-)

Ha en fin kveld!

2 kommentarer:

Véronique V sa...

God bedring til dere 3 :)

Klem!

Monica Jensen sa...

Takk Veronique <3