søndag 22. april 2012

Vellykket kveld

Vi hadde det innmari hyggelig i går. Det var gøy å bli kjent med de andre "håndballfruene" og deres venninner. Dette er absolutt noe som må gjentas om ikke lenge :-) En stor takk til Lena som var vertinne for kvelden :-)


Etter et skikkelig jentevors som bestod av skravlekonkurranse, skåling og masse latter dro vi ut for å feire videre med gutta. 


Stemningen var på topp og jeg tror de fleste ser på kvelden som vellykket, uten at jeg kan prate for noen andre enn meg selv ;-) Jeg storkoste meg i hvertfall, og var klar for at natten skulle vare "evig" i form av nach. Vel... I det vi kom inn døren, forsvant jeg inn på soverommet og var plutselig klar for søvn. Det kan snu fort gitt ;-) De andre holdt det visst gående til i dag tidlig. Det var et par trøtte tryner jeg møtte på når jeg kom sprudlende og glad inn i stua 09:30, klar for en ny dag ;-)

Hittil har dagen vært topp. Mye latter, mye pisspreik, og frokost sammen med Live, Nicklas og JP. Nå er jeg derimot hjemme i mitt eget hus. Nydusjet og klar for dæit med sofaen og farrisen. Farris er et must dagen derpå! Her skal jeg bli sittende i et par timer før jeg må ta rydderunden min. Når jeg har barnefri er jeg nemlig en helt vanlig rotete jente i midten (grøss) av 20-årene ;-) Det er ""litt"" å fikse her før Teo kommer hjem!

Koselig å se at så mange ønsker å være med på OBS-konkurransen, der du kan vinne et gavekort på 500,-. Dere andre, dere må melde dere på dere også :-)

Søndagsklem fra meg**

Ingen kommentarer: