onsdag 30. mai 2012

Dagens antrekk og urinering på åpen gate

Først vil jeg starte med å vise dere dagens antrekk. Det er nemlig så mange fjonge damer rundt omkring som legger ut bilde av dagens antrekk. De har riktignok ganske fjonge antrekk også, men shit au.. Her kommer mitt dagens antrekk, helt enkelt, hverdagslig.


Foto: Live Jahr. Modell: Dønn seriøs.

Etter barnehagen i dag møtte vi Live og Jesper i Ski. Vi tuslet bort på Kina Stua for å innta en bedre middag. Gutta var som vanlig hypre. De pleier å være det når de tilbringer tid sammen. Ellers er de selvsagt like rolige som to nyfødte kattepuser.... Kina Stua er rette stedet å spise på slike hypre dager. Med en lekeplass rett utenfor, og store vinduer vendt ut mot denne lekeplassen, kan både mor og barn kose seg og ta ting i sitt eget tempo. Vi er to ganske avslappede mødre, men selvsagt liker vi å ha kontroll over barna våres. Dette var derfor det rette stedet. God mat, full oversikt, lek og hygge!


Slik så forresten bordet ut da vi var ferdig med måltidet. Når vi er ute å spiser med kidsa puster vi alltid lettet ut da vi skal gå, og hvisker i kor "Phu! Glad vi slipper å rydde..."

Uansett, under selve måltidet tittet Linn innom, som var på jobb ved siden av (tatoveringssjappa). Plutselig braser hun ut i vill latter, og klarer å hikste ut ett eller annet om tissing. Vi titter ut av vinduet, og jaggu står ikke sønnen min med buksa nedpå knæra og urinerer rett utenfor restauranten. De andre gjestene begynner å le med oss. Jeg blir småflau, trekker på skuldrene og sier "aaaner ikke hvem den ungen er...". Vel, han klarer i hvertfall å ordne opp selv om ikke annet.... ;-) Jesper var derimot litt mer diskré. Han fant seg en busk! Så det var dagens middagsunderholdning.....

Etter vi hadde spist fant vi ut at gutta skulle få bruke opp litt av den energien de hadde i de små kroppene sine. Greit å få ut all energi før det er sovetid, slik at natten kanskje byr på litt ekstra god søvn. Vi tuslet opp på min gamle skole, og der var vi over en times tid. Gutta storkoste seg i det fine været, og når vi sa at det var på tide å dra hjemover var det helt greit for alle fire. Energien var blitt brukt opp :-)


Nå sover minstemann og jeg venter på at kjæresten skal komme hjem fra jobb, trening og møte. Fremover skal jeg prøve å bli flinkere til å blogge. Formen er ikke helt tipp topp om dagen. Lang historie kort; det føles ut som jeg er gravid, med alle plagene det medfører, uten at jeg er det. Verre blir det, og det er fryktelig slitsomt å gå sånn. Nå har jo jeg en lang historie der jeg reagerer veldig negativt på det meste av prevensjon, så det kan nok ha skylden denne gangen. Vel, tiden vil vise, men akkurat nå er jeg derfor litt tappet for energi. Grunnen til at jeg ikke har blogget noe mer utdypende om det er fordi søsteren til Nicklas ligger på sykehuset med alvorlig blodforgiftning. Det setter ting litt mer i perspektiv. Mine plager er jo bare bagateller! Heldigvis er hun på bedringens vei, sakte, men sikkert. Nå vet dere hvertfall grunnen til at jeg ikke er den mest aktive bloggeren om dagen :-)

Sender alle dere som fortsatt gidder å titte innom en stor klem. Tusen takk! Følg meg gjerne på instagram (monix87). Der er jeg litt mer aktiv :-)
Klem fra meg**

6 kommentarer:

Tonje sa...

Først og fremst: Hahaha... Så innmari morsomt! - og sikkert litt flaut for deg - men jeg ser det bare for meg.. Den lille skjønne tassen som står å tisser like utenfor vinduet.. Å, jeg må bare le! ;D

Og deretter: Du trenger ALDRI føle på at du skal bli "bedre/flinkere" til å oppdatere bloggen oftere! Da faller du fort i fella om at det blir en plikt og ikke et pustehull... Selv om jeg blir veldig glad av å lese innleggene dine og de er et fantastisk innslag i hverdagen, så vil jeg ha en Monica som skriver fordi hun lnsker og ikke fordi hun må!

Og sist, men ikke minst.. Leit å høre om søsteren til din kjære, håper hun er på bedringens vei! Og selv om det setter ting i perspektiv - så er det innmari kjipt når kroppen jobber mot deg og ikke på lag, uansett hvor "store" eller "små" de plagene er in the bigger picture... ;)

Stor klem (og god bedring)!

Tonje sa...

Jeg signerer bare min "navnesøster" over her! :) Også lurer jeg på om du vil vise frem vesken på bildet, den så så fin ut! :)

Cecilius blogg sa...

Min sønn går i naturbarnehagen. Det betyr at snoppen slenges ut i skog og mark til tider og utider. Så når det blei fint vær, og ungene løp rundt i den lille hagen vår, oppdaget jeg at min sønn stod mitt på gresset å tisset! Ikke inntill siden, inntil en busk.. neida! MIDT på PLENEN! Med andre barn løpende rundt der også.. herlig!

Godt å se at dere også er sånn som oss på restaurant. Ser ut som et bombenedslag! Vi er alltid like glad for å forlate alt griset på bordet. Prøver litt halvveis å dekke over det verste med en stor serviett osv. men det er ofte helt til jeg ser under bordet. Ofte like mye mat der!! Herlig!;)

Leit å høre om søsteren til din kjære! håper hun kommer seg fort, og blir frisk. Sånt setter ting i perspektiv. Men jeg vil anbefale deg å holde deg borte fra MELK og HVETEMEL.. så godt det lar seg gjøre. Det gjør ofte en sensitiv mage vondt VERRE!

KLEM :)

Cecilius blogg sa...

Forresten veldig kul den buksa! Hvor har du kjøpt den?

mammaKine sa...

Haha, jaja. Da vil jeg tro dere lo godt ;-) Søt han er!
Klem!

Monica Jensen sa...

Tonje og Tonje:
Dere er søte :) Og jeg vet om minst 2 Tonje'r som leser bloggen, men nå aner jeg ikke forskjellen på dere :P

Bilder av vesken kommer senere i dag :)

Cecilius:
Takk for alle fine ord. Du gjør meg så glad med dine ord :) Godt vi er like rotete på restaurant. Sånn er det med barn ;)

Buksen er kjøpt på Gina :) Skal legge ut bilder i kveld :)

Mammakine:
Ja, vi holdt på å le oss ihjel. Lille raringen min <3
Klem