tirsdag 29. mai 2012

En liste med ting!

For noen år siden (ja, vi snakker år - lenge har jeg blogget) la jeg alltid ut en ønskeliste på bloggen når bursdagen min nærmet seg. Det gjorde det litt lettere for familie. De siste årene har jeg droppet denne ønskelisten, for det har faktisk ikke vært stort på den. I år derimot er det opptil flere ting jeg både trenger og har lyst på, så da rabler jeg ned en liten liste.. Det er jo trossalt ikke lenge til jeg fyller 23 år ;-)

OBS! Den er ikke beskjeden, om jeg skal si det selv...

1) Løpesko


2) Treningsklær


3) Karma smykke


4) Undertøy


5) Hvite conversesko


6) Marc Jacobs solbriller 

7) Ellers; klær, smykker, penger, opplevelser.... :-)

Nå skal jeg komme meg en tur til butikken. Hittil har jeg bare holdt meg inne, minus turen bort til barnehagen. Har en dårlig rygg-dag. Det vil si at jeg går som en gås, er dødssliten og synes litt synd på meg selv. Det går seg til ;-) Håper DU har en fin dag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Heisann!
Jeg lurte på det Karma smykke, om hvor man får kjøpt det?
Fin blogg!

-Fast leser