onsdag 23. mai 2012

Ett hakk lysere

I dag var jeg hos frisøren. For noen dager siden fikk jeg en akutt lyst på litt forandring. Forandring for meg vil si lysere hår, i og med at jeg alltid ender opp med å farge håret mørkere og mørkere for hver måned. Det er på en måte blitt meg... Vel, med lysere kvelder kom lysten etter lysere hår ;-)


Det er nok enda litt lysere enn hva som kommer fram på bildene. Nå er jeg vel ganske lik min naturlige hårfarge. Mamma og Bestemor kommer til å juble! Om ikke så lenge skal jeg tilbake i frisørstolen igjen. Da er det klart for en ny runde med striper. Jeg har ingen intensjon om å bli blond, men skal jeg prøve noe nytt trenger jeg en større forandring enn det er så langt!


Jeg er spent på hva kjæresten sier. Jeg ringte han i stad og sa at det var blitt litt sånn...kobber-ish. "Hva mener du? Brunost? Åneei!" var reaksjonen i andre enden. Haha! 

Nå skal jeg benke meg foran TV-en etter en lang dag. Dagen startet med joggetur, og så har det vært både frisørtime og legetime. Jeg har forresten funnet ut at det er stolene og den lange ventetiden på legekontoret som ødelegger ryggen min..! Da jeg kom i barnehagen ville en av kompisene til Teo bli med oss hjem, så da ringte jeg pappaen og avtalte. Trenger jeg å si at det har vært full rulle her i ettermiddag? ;-) Jeg synes det bare er kjempekoselig, men jeg skal også innrømme at det er litt deilig når kompisene er sendt hjem på kvelden, Teo er lagt, lekene er ryddet bort og jeg kan nyte stillheten :-)

Nå er det koble av-tid. Spenningen stiger inne på hotellet. Det er flaut å si at jeg er en tilhenger - men til mitt forsvar er det det eneste programmet jeg ser på. Håper kjæresten kommer inn døren hvert øyeblikk. Dette er nemlig vårt program, og jeg kan på en måte ikke se på det uten han...
Vi sees ;-)

1 kommentar:

Hanna sa...

Så fin du ble :) Haha, måtte le av brunost-kommentaren :D