onsdag 16. mai 2012

Forsiktig kløne

I dag var jeg på senteret og handlet inn (forhåpentligvis) siste rest til 17mai. Flere ganger spankulerte jeg forbi den lille "negleboden" de har stående på det ene torget. 199,- for minimanikyr. Til slutt fant jeg ut at jeg fortjente noen fine negler, ettersom mine var så stygge, slitte og skeive. Ettersom det har gått mye i pastell den siste tiden falt jeg denne gangen på en litt mørkere farge. En veldig meg-farge. Nemlig brun!


Jeg personlig elsker fargen! Det jeg derimot glemte i farten er at jeg er tidenes kløne. Hvordan skulle jeg nå komme meg ut av senteret, inn i bilen og helt hjem uten å ødelegge den nye lakken min??

Jeg fikk opp vesken, jeg fikk til og med lurt opp nøklene mine. Phu! Satte meg forsiktig inn i bilen, og skulle rolig legge fra meg posene i passasjersetet. Alle vet hva som skjer når man prøver for hardt å være forsiktig, ikke sant? Det går til helvete! Vips så dunket jeg den ene neglen borti speilet(!). Første hakk var på plass! Herlig! Da jeg omsider kom meg hjem skulle jeg forsiktig ta av setebeltet - med én finger. Forsiktig vet dere. Vips, tre hakk i tommelfingerneglen!

Altså, at jeg nå har betalt for stygge negler er jo helt hårreisende. Man lærer stadig av sine feil. Neste gang kjøper jeg med meg lakken hjem, eller eventuelt tester ut shellac. Noe sier meg at det er det rette for en kløne som meg ;-)

At damene ikke la merke til "kløne"-skiltet over hodet på meg stusser jeg også over. De burde jo strengt talt ha bundet meg fast til stolen frem til det var safe! Vel vel... Fin farge, da :-)

2 kommentarer:

Tina sa...

Hihi, neglelakk er ikke for en utålmodig sjel.. Jeg bruker bare blank for da syns ikke hakkene så mye, også gjør jeg det selv på kvelden for da sitter jeg med pc'en og skriver så forsiktig jeg bare kan!
Herlig isinnlegg under her :)

Ha en super 17. mai!

Hilsen en fast leser, som satte så pris på koselig kommentar igår :)

Monica Jensen sa...

Hehe, jeg brukte også bare blank neglelakk, helt til alle begynte å blogge om disse fine fargene. Plutselig ble jeg også hekta :P

Shellac har jeg derimot hørt at er "skuddsikkert", så det får bli det neste gang :)

Ha en kjempefin feiring dere også :)

Klem