tirsdag 22. mai 2012

Hei sommer

Jeg må klype meg i armen. Sommeren er her. Denne gangen er det sant. Den er virkelig her. Det kjennes på den varme vinden. Så himla deilig!


Nå skal jeg videre på butikken og så til barnehagen. I dag skal det grilles og også kanskje bades. Go'været må nytes mens det er her! :-)

2 kommentarer:

Véronique V sa...

Urettferdig at du kan ligge i solen hele dagen, mens jeg må jobbe inne :(

Ha en fin kveld!

Klem

Monica Jensen sa...

Hvis det er til noen trøst så har ikke jeg ligget i solen hele dagen heller ;) Selvom jeg går hjemme nå ligger jeg ikke akkurat å later meg.. Trener, gjør husarbeid, jobber med MK, osv.. Var først ute i solen 14:30 i dag, men fikk noen fine timer ute nå på ettermiddagen :)

Kanskje MK hadde vært noe for deg? Da kunne du jobbet mindre %, og styrt dagene dine litt mer? :)