onsdag 16. mai 2012

Sinnsyk på sidelinjen

Da jeg var yngre husker jeg alltid at jeg diskré gjemte meg bak flagget mitt da jeg fikk se Mamma i øyekroken. Hun var helt sinnsyk hver eneste 17mai. For å si det sånn, hele Ski visste hvem mammaen min var. Hun sto nemlig i grøfta med flagget sitt og ropte alt hun klarte; "MONICA, HURRA! HIPP HIPP HURRA! MONICA, SMIL, JEG TAR BILDE. HURRA!! HIPP HIPP HURRA! HURRA FOR 17MAI!" 


Da jeg var 9 år var jeg flau for alt. Jeg kan med god sikkerhet si at jeg har vokst av meg det med årene, heldigvis. Noen år senere klarte jeg nemlig å le litt av den overentusiastiske dama i grøftekanten - min kjære mamma 

I dag gikk Teo for første gang i 17mai-tog. Eller 16mai om du vil.. Det er ikke så ofte det lenger er "for første gang", men i dag var det det, og jeg var selvsagt verdens stolteste mamma der jeg med et stort smil så på denne lille fine pjokken min tusle i tog med fløyta i den ene hånden og flagget i den andre hånden - lettere forvirret, men fascinert. Plutselig tok jeg meg selv i å småløpe ved siden av toget, med kameraet i ene hånden, samtidig som jeg ropte; "HURRA! TEO, HIPP HURRA! SÅ FLINK DU ER! HURRA! NÅ TAR JEG BILDE! HURRA!" Det gikk plutselig opp for meg at jeg er klin lik mora mi. Det gikk også opp for meg at mamma var ikke sinnsyk hver 17mai, hun var bare verdens stolteste mamma - i likhet med meg selv!


Jeg tror allikevel at jeg skal heie litt mer diskré på sidelinjen da Teo har rundet 9-10 år, for sikkerhetsskyld. Hah, du ser meg om 7 år - jeg er hun sinnsyke i grøftekanten med flagget i ene hånden, kameraet i andre hånden, og med en flau rødmende (kjekk) sønn i toget, som "tilfeldigvis" gjemmer seg bak flagget sitt ;-)

Ha en fin feiring i morgen. Vi har stort sett lagt planer fra morgen til kveld. Gleder meg :-)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Så kjekt å se at du er tilbake! Elsker bloggen din.

Anonym sa...

Utrolig morsomt innlegg foressten! :)

Monica Jensen sa...

Åh, nå gjorde du meg glad! TUSEN TAKK <3

Linda sa...

Ha haha ha... Nå satt heg bestem brødskiva fast i halsen.. Ha ha ha

Linda sa...

Ha ha... Måtte lese innlegget en gang til!! Lo nesten like mye da!! Skal dere gå tog i knapstad i dag? Da sees vi vel isåfall! Kos dere i dag da, sinnsyke Monica! ;)

Hanna sa...

Hehe, morsom og koselig historie :D Det er når man blir mamma man skjønner at at mammaen ikke var så gal som man syntes da man var ung ;) Ha en fin dag!

Anonym sa...

så fin jakke med stjerner <3 hvor er den kjøpt henn`?

Monica Jensen sa...

Haha, godt jeg fikk deg til å le, Linda. Du er søt :D

Monica Jensen sa...

Hanna: Absolutt! Synd våre barn trolig må vente til de blir foreldre selv med å forstå det ;) Håper dere har hatt en fin dag!

Monica Jensen sa...

Anonym:
Liker den veldig godt jeg og. "Litt" hektet på stjerner om dagen ;) Den er kjøpt på Lindex, men for ett års tid siden :)