tirsdag 8. mai 2012

Klein

I helgen skrøyt jeg av shortsvær i Sverige. Det lønner seg ikke å gni sånt inn, for da kommer karma med tidenes forkjølelse som hun bare prakker på deg så til de grader. Jeg burde vel forsåvidt sett den komme, og vært føre var på lørdag, for allerede da ropte jeg etter gutta når de var på vei ut døra; "kjøp med smertestillende og halstabletter!" Vel...

Nå har jeg allerede vært våken i noen timer, sendt gutta ut døra, og nå ligger jeg her - klein som et uvær.

Jeg har forresten en kompis som blir klein av denne freshe sveisen min. Jeg derimot synes jeg er lekker - spesielt der jeg tydeligvis er skalla! Jeg kaller det dagen derpå-sveisen. Jeg beveger meg ikke så mye ut døra dagen derpå..

Uansett. I natt druknet jeg nesten i mitt eget snørr. True story! Men nå skal jeg ikke utdype dét noe mer. Jeg har masse som MÅ gjøres i dag, så formen må bare komme. Hei smertestillende! Hei strepsils (som det heter i Sverige)! Hei te!

2 kommentarer:

Rebekka sa...

Haha! Sjarmerende morgenfrisyre;)

Monica Jensen sa...

Jeg var fin her, ikke sant? ;)