torsdag 24. mai 2012

Kokt hummer

Utpå dagen fant Live og jeg ut at vi skulle ta en spontan strandtur. Årets første. Denne gangen kastet vi oss i bilen et par timer før gutta skulle bli hentet i barnehagen. For første gang skulle vi gjøre noe sånt uten kidsa. Av og til er det litt godt det og :-)


Sola tar virkelig taket nå. Jeg kjente det stekte på huden. Solkrem hadde jeg ikke med, men jeg så da ikke spesielt rød ut.. Eller? Vel, nå kan jeg sammenligne meg med disse jordbærene. 


Jeg er så brent på brystet og på magen. Man lærer av sine feil. Fra nå av skal solkremen bli flittig brukt. Sola tar mer enn man tror!

Nå har jeg akkurat sendt Teo avgårde med pappaen sin. Jeg skal ta meg en kjapp dusj, og deretter ta turen til en venninne i byen. Ferien fra håndballen er vel overstått, og det betyr igjen at jeg ser kjæresten min én time her og én time der. Da er det greit at jeg har litt annet å bedrive tiden min med, enn kun å sitte her på vent ;-)

Håper du nyter varme, lyse kvelder. Vi får suge til oss varmen mens den er her. Samle opp D-vitamin lageret våres :-) Ha en fin kveld!

Ingen kommentarer: