tirsdag 22. mai 2012

Lukten av sommer

Bilder sier mer enn 1000 ord, ikke sant? Jeg kjører et innlegg med bilder fra ettermiddagen våres, som selvsagt ble tilbrakt ute fram til smågutta bikket over og var klare for sengen. Å være ute fra morgen til kveld sliter ut en liten energisk kropp. Smågutta, sier du? Ja, jeg har skaffa meg en unge til. Fant han borti gata her ;-) Høhø! Live og Jesper har vært her med oss. Grillmat, solkrem, gress, is og sol kan fint beskrive vår ettermiddag :-)

Dagens antrekk - helt enkelt. Jeg savner ikke akkurat tykke jakker, skjerf og støvler.


Grillmat og lukten som følger med. Prisløst!


Lykkelige barn tar årets første bad 


Kjæresten titter kjapt innom mellom jobb og trening. Mannen med full timeplan 


Spise middag i solveggen!


Min vakre snuppe, Live 


To bestevenner, som oppfører seg som brødre - på godt og vondt :-)  


Nå sover luringen, gjestene våres har dratt hjem og Nicklas er på trening. Jeg skal jage ut alle edderkoppene som har invadert hjemmet mitt, og så tror jeg jaggu at jeg skal ligge rett ut på sofaen, slik gamle damer på 24 år trenger å gjøre etter en lang dag. Gamle damer på 24 år med kroppen til en 67 åring vel og merke..... God kveld :-)

Ingen kommentarer: