onsdag 23. mai 2012

Meg og mine innfall

Når jeg først får et innfall og tenker "JA, det skal jeg gjøre!", skulle det helst vært gjort i går. Standard! Jeg tror folk rundt meg kan synes det er litt slitsomt, men jeg velger å tenke at det er en god egenskap... Ting blir i hvertfall gjort!

Jeg er midt oppi en heftig 25års krise. Latterlig, eller hva? 25 er jo ingen alder. Dessverre har jeg ikke helt vunnet kontrollen over denne krisa, så jeg får bare gjøre de endringene jeg føler at jeg trenger på veien. Som for eksempel å begynne med rynkeprodukter. Timewise serien til Mary Kay er fantastisk om du lurte ;-)

Det neste er å bli lysere. Yes, jeg går imot alle mine prinsipper, og legger inn lyse striper i håret. Jeg har nemlig fått for meg at man ser yngre ut med lysere hår. HAHA!

Dette blir spennende. Elsker jo brunt hår, men et solbleka brunt hår er ikke fint. Jeg prøver derfor ut noe nytt denne sesongen. Liker jeg det ikke så er jo ikke det noe stort problem. Da bare farger jeg det tilbake. Gud, mitt hår får gjennomgå!

Kanskje får dere se bilde senere i dag. Kanskje ;-)

Ingen kommentarer: