mandag 7. mai 2012

På tide å innrømme det

På tide å innrømme det. Spesielt for meg selv. Jeg er syk! Hele helgen har jeg prøvd å fortrenge at jeg har hatt en ostehøvel i halsen, at hodet har dunket i takt med bassen og at den noe sjarmerende hosten min har plaget meg... Er man på hyttetur skal man ikke være syk. Sånn er det bare!

Nå derimot, nå som jeg har mistet stemmen og forkjølelsen har hoppet videre til bihulebetennelse, har jeg endelig tatt hintet. Dæven, jeg synes synd på lillegutt som var minst like ille forrige uke. Det er tøffere å være slått ut av snørr enn hva jeg husket at det var. Huff, føler meg som en gutt her jeg klager.......... ;-)

Vel, å synes synd på meg selv har jeg ikke tid til nå. Jeg har nemlig en nydelig liten guttebass som venter på meg i barnehagen. Nå har jeg ikke sett han siden torsdag, og savnet er STORT!

Hvis du ser meg med en foss ut av nesa, let me know! Er så flaut å se ut som en 2åring når man er 24...

3 kommentarer:

Véronique V sa...

Ikke noe moro å være syk :(

Du får ha god bedring!

klem

Lise sa...

God bedring! :)

Monica Jensen sa...

Tusen takk, jenter <3
Føler den siste uken,og vel så det, bare har bestått av sykdom. Her har vi overlappet hverandre!