lørdag 19. mai 2012

Stille og alene

Alle har behov for å trekke seg inn i sin egen lille boble av og til, ikke sant? Når jeg har mye som surrer rundt i hodet mitt eller/og er veldig sliten, er behovet for min egen lille boble litt større enn normalt. Nå om dagen er jeg litt slått ut fordi jeg har en forkjølelse som aldri slipper taket, pluss at jeg plutselig har blitt veldig påvirket av pollen, og de allergipillene som skal sørge for at jeg ser ut som et voksent menneske i stedet for en drittunge får meg til å føle at jeg nesten går konstant rundt i søvne.. Dæven, for et dop! Det var derfor litt godt å stå opp før Nicklas på en barnefri lørdag. Ta meg en lang dusj med musikk på i bakgrunn, lage meg en liten frokost og bare sitte i sofakroken å koble ut!

Live og meg som kobler ut i fjor sommer i Spania

Når jeg er i dette humøret blir jeg veldig stille. Det er jo sykt ulikt meg, så jeg kan jo skjønne at kjæresten stiller spørsmålstegn ved det. "Er du sur? Sikker på at det ikke er noe galt..?" Svaret på det er selvsagt nei. Jeg er ikke sur. Det er ikke noe galt på noen som helst måte. Jeg trenger bare å drikke kaffen alene mens jeg hører på musikk.... Han tar heldigvis hintet, og lar meg få den lille tiden jeg trenger helt for meg selv, før jeg er klar for å "møte verden".

Så snart kaffen er drukket opp og innlegget er ferdigskrevet skal jeg ut i hagen og klippe det forbanna gresset som vokser så alt for fort, og deretter skal vi videre til Pappa for å hjelpe han litt (la meg rette litt på det; Nick skal hjelpe han). Noen gamle ryggproblemer har nemlig blusset opp hos han. Pussig nok så er det akkurat samme type smerter/problemer jeg sliter med daglig. Lurer på om dette kan være noe arvelige greier....? Hmm!

Vel, vel. Det er bittelitt sol ut, kaffen er nå drukket opp, og smilet er på plass. er jeg klar for resten av dagen!

Ha en fin en! :-)

1 kommentar:

Véronique V sa...

Fortsatt god bedring og god helg :)

Klem!