tirsdag 19. juni 2012

Blodsmak

Vi våknet opp tre stykker i senga i dag morges. To bittesmå føtter stakk opp mellom Nicklas og meg. Mellom oss lå et lite dråg av en 3åring og smilte i søvne. Han hadde lurt seg inn i natt gitt, og funnet sin egen lille løsning så det ikke skulle bli så trangt. Sola lyste opp rommet og humøret var på topp fra første sekund :-)

Jeg bestemte meg allerede i går for at jeg skulle løpe i dag. Løpe! Jeg har aldri vært spesielt fæn av det. Kan være fordi jeg har en ikke-eksisterende kondis. Vel, jeg var ved godt mot da jeg forsvant ut døra i dag. 10 små runder på Ski stadion skulle det bli!

Etter tre runder hadde jeg en heftig blodsmak i munn. Fikk jeg ikke astmaanfall nå, så fikk jeg det aldri. To gutter på ca 11 år kom bort til meg og sa at jeg var flink og at jeg hadde løpt langt ass. De mente det. Årets kompliment! Takket være dem fikk jeg litt ekstra motivasjon ;-)

Da jeg var ferdig med 10 runder var jeg både kvalm og sliten i kroppen. Spesielt ryggen kjente jeg det godt i. Jeg konkluderer med at jeg aldri skal undervurdere ti runder igjen.. Sporty spice! Haha!

Gutta på 11år: "Nå har du snart løpt 10 runder. Shit ass. Vi klarte så vidt én!" Vel, gutter, nå må dere ikke glemme at jeg er syyyykt godt trent da..........

Nå burde jeg trene litt rumpe, mage og rygg - da det faktisk er SÅNN trening jeg synes er GØY, men neh.. Det får bli i morgen! Teo står på resten av dagens timeplan :-) I går etter middag dro jeg nemlig videre for å se Nicklas spille kamp. Da var det en liten sår gutt som satt igjen med mormor og savnet mammaen sin masse. I dag trenger vi ordentlig tid sammen, både liten og stor!

Avslutter med å skryte av kjæresten som ble toppscorer både i går og forrige uke :-)
Ha en fin tirsdag, tittere. Smil med sola. Det gjør jeg ;-)

4 kommentarer:

Tonje S sa...

Hei Monica!

Nå er det en stund siden jeg har kommentert her inne, men vit at jeg leser (sluker) alle innlegg! Du skriver morsomt og klokt og er et lyspunkt i hverdagen! =D

Jeg synes det er så flott at de to gutta dine går så godt overens - og synes du har vært veldig flink til å introdusere dem for hverandre og ta del i hverandres liv! =) Minstemann må jo være en av verdens skjønneste småtasser!! =)

Og siden vi er flere Tonje som holder til her inne (må være noe med at vi med dette navnet kjenner igjen kvalitet eller noe... ;)) så er jeg fra nå av Tonje S. =)

Toril sa...

Hei! Første gangen jeg kommenterer hos deg, men er fast leser som leser alt du skriver:-) må bare få sagt hvor imponert jeg er over deg! Du løper ti runder rundt banen noe som er så supert, håper du er stolt over deg selv- det er nemlig jeg:-) stå på videre med alt du gjør, og fortell oss gjerne om det. Jeg liker å lese det;)

Tonje sa...

Så flink du er Monica!! :) Ti runder er jo en god økt det! Du har iallefall inspirert meg, jeg skal prøve å få på meg joggeskoene i morgen!

Og grattis til Nicklas som toppscorer! Bildene av han og Teo under her var jo helt herlige, det lyser jo lykke av Teo :)

Også er jeg nok en gang enig med Tonje over her ;)
(Jeg skriver alltid kommentarer innlogget)

Klem fra Tonje (mamma til Sebastian og babyen)

Monica Jensen sa...

Tonje og Tonje:
Navnet deres henger desidert sammen med kvalitet ja ;) Hehe, godt sagt! Setter kjempestor pris på at dere legger igjen kommentarer, og nå blir det litt lettere å skille mellom dere også :))

Tonje (mammaen til Sebastian og babyen): Send meg gjerne en mail. Jeg vil ha oppdatering på hvordan det går med livet :) Gratulerer med et lite nurk i hus som har rukket å bli 4(?)mnd nå? :))

Toril:
Tusen takk for en koselig kommentar <3 Sånne tilbakemeldinger gir meg skrivelyst og inspirasjon. Innimellom føler jeg selv at det jeg deler ikke er himla interessant akkurat, hehe :) Klem