fredag 15. juni 2012

Bursdagsjente // Dagens antrekk // Overraskelse

I dag fyller jeg tjuefem år. Tenke seg til, jeg begynner å dra på åra. For når man er 25 er man jo voksen, er man ikke? Barn, hus, lån, familiebil... Tja, kanskje jeg er blitt voksen? Hittil er det en fryd å være halvveis til femti. Dagen i dag har vært fin :-)


Jeg ble bedt med ut på lunsj sammen med Mamma. Kjempekoselig! Teo ble med, for han har jo egentlig pappahelg, og da var det koselig å hente han tidlig i barnehagen slik at vi fikk litt tid sammen. Vi god mat og tuslet rundt i diverse skobutikker. Jeg skal få nye sko av mamma, så fort dem har kommet inn i butikken. I tillegg har jeg fått den fine olajakken som jeg har på meg på bildet over. Buksene jeg har på meg har mamma designet, og de har jeg fått i både svart og blå (jeansstoff). De har på bare noen få timer blitt mine nye favoritter. Behagelige, høye i livet med strikk, og har en utrolig slankende effekt om jeg skal si det selv ;-)

Så over til han derre kjæresten min.. Jeg våknet opp til kake på senga. Kaka hadde jeg kjøpt inn selv i går ettermiddag. Det var verken sang eller gave, men en kjapp melding på facebook(!) la han igjen mens han ordnet seg på badet: "Grattis med dagen!" Grattis med dagen? Dæven, for en romantisk kjæreste jeg har, tenkte jeg. Han forsvant ut døren til jobb og jeg ble liggende igjen alene.. Like etterpå poppet det opp en status på facebook(igjen!), der han gratulerte meg med dagen og var så klissete og søt at jeg nesten fikk hull i tenna bare av å lese den. Dagen gikk sin gang, og da han var ferdig på jobb ringte han meg og sa at han måtte videre på trening. Plutselig ringte det på døren. Jeg hadde akkurat sovnet på sofaen, og vurderte sterkt og ikke lukke opp. I det jeg lukket opp døren så jeg en stor bukett hvite roser (min favoritt), etterfulgt av gliset til Nicklas. Med disse rosene lå det et skikkelig koselig kort. Bakpå kortet sto det "tampen brenner, bare å begynne og lete". Jeg lekte tampen brenner rundt i leiligheten, og inni skapet blant sengetøyet lå en gave og ventet på meg. Marc by Marc Jacobs solbriller. Akkurat sånne som jeg ønsket meg :-) Den luringen!


Han sa at han hadde vært så lite romantisk på morgenen nettopp fordi at jeg skulle bli ordentlig overrasket på ettermiddagen. Vel, han klarte å overraske meg ;-) Nå skal vi ut å spise middag. Han har reservert bord på den indiske restauranten i Ski. Flaks, for jeg elsker jo indisk mat! NAM!

Å være bursdagsjente er faktisk ikke så feil asså! ;-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

gratulerer så mye med dagen=)
hilsen Linn Tonje!

Marianne sa...

Så koselig gjort av kjærsten :)) disse gutta kan overraske :)
Gratulerer med dagen og håper du koser deg i kveld :)

Anonym sa...

Grattis!
Hvor høy er du egentlig?

Monica Jensen sa...

Tusen takk, Linn Tonje <3 PS: Har svart deg på mailen! :)

Marianne:
Ja, de kan overraske innimellom. Han her gjør det støtt og stadig, på flere måter :) Tusen takk :))

Anonym:
Takk takk :) Jeg er 170 høy :)