onsdag 27. juni 2012

Dådyrøyne og positive tilbakemeldinger

Nå er Teo levert i barnehagen, og jeg koser meg med blogging og Mary Kay. Fikk nettopp en stor eske full av produkter levert på døren. Som dere kanskje skjønner gikk hudpleiekurset forrige uke meget bra. Sånt er så gøy. Produktene selger seg selv, og jeg får bare positive tilbakemeldinger fra kundene mine. Ikke noe er bedre enn det! Kanskje har du lyst til å prøve deg som konsulent? Eller kanskje du er litt nysgjerrig på mulighetene i Mary Kay? Send meg gjerne en mail, så kan jeg dele mine erfaringer :-)


Nå i Juli lanserer faktisk Mary Kay et nytt serum til øyevippene. Ønsker du deg lengre og fyldigere vipper? Hvem gjør vel ikke det? Jeg har sett utrolige resultater på venninner fra tilsvarende produkter. En venninne måtte faktisk klippe vippene sine til slutt ;-) Forskjellen er at Mary Kay selger serumet til en litt rimeligere penge enn mange andre. Jeg har allerede forhåndsbestilt meg dette produktet, og før/etter-bilder skal jeg selvsagt vise dere med tiden. Vil du forhåndbestille kan du kontakte meg på mail: mon_jensen@hotmail.com. 

Sånn, nok reklame for i dag ;-) Sola skinner, og jeg har store planer om å få unna dagens arbeidsoppgaver innen et par timer. Jeg har nemlig veldig lyst til å ta med lille luring på Tusenfryd i dag. I morgen reiser han til pappaen sin og blir borte i åtte dager. Aldri før har han vært så lenge borte fra meg, og i går kveld hang jeg over skulderen til Nicklas mens jeg hulket. Jeg gruer meg litt, for å si det sånn. Jeg kjenner jeg blir kvalm bare av å tenke på det. Samtidig har han det bra hos pappaen sin, de trenger den tiden de også, og jeg trenger nok også litt tid med min kjære og venninner - utenfor husets fire vegger. Vips, så har uken flydd forbi. Lov å håpe at det vil føles sånn :-)

Nå får jeg kaste meg rundt. Ha en fortsatt fin lille-lørdag!

Ingen kommentarer: