søndag 3. juni 2012

Dagens antrekk // beige veske

Jeg lovte å vise fram min beige veske som ble så vidt vist på et bilde for noen dager siden. Mamma synes den er stygg. Jeg derimot synes den er styggkul, og derfor elsker jeg den. Det er en kjærlighet som kommer i perioder. Nå om dagen blir den brukt hver dag!


Den er kjøpt på Glitter, for to-tre år siden :-)

Jeansen er kjøpt på Gina Tricot. Jeg har manko på lyse jeans, så derfor har denne fort blitt en favoritt nå som det er sommer(!). Toppen jeg har på meg er kjøpt på Bikbok. Jeg har hengt meg opp i topper med lav/åpen rygg. Slike detaljer gjør de enkleste topper litt spesielle. Denne er luftig, fin og enkel :-)


Ha en god natt, folkens! I morgen tidlig skal jeg direkte til Avancia og deretter videre til behandling. Jeg får lyst til å knuse min egen rygg hver gang jeg sitter. Jeg biter meg i leppa for å holde ut smertene. Det gidder jeg ikke lenger, rett og slett! Vi sees! Sov godt :-)

2 kommentarer:

mk sa...

hvordan er de jeansene på str ?fant ingen str som passer helt meg siden jeg må bestille fra gina t .

Cecilius blogg sa...

Du er flott :) Lykke til med ryggplagene! Håper virkelig at treningen gir deg et smertefritt liv etterhvert. Hadde bekkenløsning i graviditet nr.2, og da husker jeg den redselen, og angsten for å ha en ung kropp som ikke fungerte! Det var vanskelig, og tungt. Det hjalp veldig å ha gode sko, også gikk jeg mye tur i ulendt terreng. Minimum 5 km hver dag. Det hjalp. Men det var mot bekkenløsning. Jeg håper virkelig at du blir bedre snart. Trening er nok nøkkelen til å bli kvitt problemene. Stå på! klem!!