mandag 11. juni 2012

Dagens antrekk // selskap

I dag skal jeg ha familieselskap med de tredve(!) nærmeste for å feire mine 25 år. Tjuefem høres veldig mye eldre ut enn tjuefire, er dere ikke enige?

Uansett, det er nok å ordne før et slikt selskap. Hadde det ikke vært for at jeg går hjemme nå, hadde jeg invitert til selskap i en eller annen helg. Kjæresten får ikke vært med og feiret i dag, men det skal vi ta igjen til helgen. Håndball er jo en stor del av han sin hverdag :-)

Jeg stresser rundt, og gjøre flere ting på én gang. Hører på musikk, danser litt til musikk, lager klar middag til farmor, bestefar og pappa som reiser et godt stykke for å komme på besøk, rydder og vasker, baker muffins - og ja, blogger. Her snakker vi heavy multitasking ;-)

Snille Live kommer for å hjelpe meg litt. Baking står nemlig ikke så høyt opp på min liste, og jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal lage fæncy OG gode muffins. Fint å ha verdens beste venninne å ringe til da :-)

Nå må jeg fortsette her. Klokka går! Vi sees :-)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Hvor har du kjøpt den genseren Monica? du ser smashing ut som alltid ;) Grattis med dagen også forresten!!

Monica Jensen sa...

Takk for det :)
Den er kjøpt på bikbok :)
Jeg har egentlig bursdag den 15., men takk takk :D

Monica Jensen sa...

Takk for det :)
Den er kjøpt på bikbok :)
Jeg har egentlig bursdag den 15., men takk takk :D

Cecilius blogg sa...

gratulerer med dagen :) 25 år er ingenting! du har goood tid! Jeg er 31 :/ hjæælp, og da er det verre å ha bursdag! Kos deg masse!! :) fin genser.. sånn vil jeg også ha! hvor har du kjøpt den?

Happy happy bursdag!!:)

ps. Hils Live. leser bloggen din fast, så hun er jo med her hun også vettu.. ;)

Lene J sa...

Looking good, fint outfit! :) Håper du får en superfin feiring! :)

L. sa...

25 er veldig mye mindre enn 29. So hush you!!