onsdag 20. juni 2012

Dagens antrekk // Sommer

En av sommerfavorittene i skapet er uten tvil den nye shortsen min. Den fikk jeg i bursdagsgave fra Rebekka og Lena. Jeg satser på knallvær, så den kan bli brukt mye de neste to månedene :-) I fjor bodde jeg i skjørt, i år er det helt klart shorts jeg trives best i.


I dag kan jeg ikke skryte på meg at jeg har gjort så mye fornuftig, annet enn husarbeid. Nå tenkte jeg å ta turen til Ski, handle litt og kjøpe nytt plaskebasseng til Teo. Pappa/bestefar kommer på middag, og vi skal grille og kose oss ute i solsteika. Når Teo er lagt drar jeg videre med Mary Kay-bagen min, og så blir Pappa sittende her frem til Nicklas kommer fra trening. Ettermiddagen/kvelden min byr derfor på mer action enn hva dagen har gjort fram til nå :-)


Senere i dag vil det også komme ett innlegg om den tilsynelatende "gravide" kroppen min. Tipper innlegget blir preget av frustrasjon. Bare vill tipping det asså ;-) 
Hadet bra så lenge!

2 kommentarer:

Cecilius blogg sa...

Great legs om jeg får si det! Spiser du kun knekkebrød og gulrøtteR? Du har hvertfall en flott kropp, selv om den gir deg mye vondter! :) grattis med ny fin shorts :) Tenkte å stripe håret mitt.. Er du fornøyd?

Monica Jensen sa...

Haha! Tusen takk, du er jo søt da!:) Jeg spiser overhodet ikke kun knekkebrød og gulrøtter :D Jeg holder meg unna brød, men ellers spiser jeg det meste. Går mye i kjøtt og salat til middag, men jeg kan også dytte i meg junk som kebab, pizza og hamburgere ;) Jeg spiser meg aldri stappmett da, det er min hovedregel, og så har jeg slanke foreldre, så det ligger vel i genene ;) Eneste stedet jeg legger på meg er på magen, og 2-3kg svinger jeg lett opp og ned :)

Jeg er fornøyd med stripene. Vender meg mer og mer til det :) Gøy med forandring, selvom jeg har øyeblikk der jeg savner mitt mørke hår :) GO FOR IT!