torsdag 21. juni 2012

Drapsvåpen og veps

Etter en noe mislykket joggetur tok jeg turen opp til mamma for å slappe av litt ute i sola. Jeg rigget meg i stand ute på terrassen - og så hørte jeg det, lyden fra et farlig nærme propellfly. Viste seg å være en veps, men den var svær som et fly, så det var lett å misforstå.

Det ble ikke så fryktelig vellykket soling, da jeg tilbrakte mesteparten av tiden i døråpningen med drapsvåpenet i hånden.

Jeg fant fort ut at det var et vepsebol i veggen bak meg, og hvis du lurer på hvorfor det kanskje lukter litt rart, mamma, er det fordi jeg har sprayet alt fra hårspray til grønnsåpevann inn i bolet. Det hjalp ikke.

Du skjønner vi snakker om genmanipulerte vepser når de fortsetter å fly etter fire støt med drapsvåpenet. Jeg ble helt hysterisk. Var sikkert naboens underholdning for dagen i det minste :-)

Nå har jeg ankommet mitt eget hjem. Gresset skal klippes. Wee. Hipp hurra. Og alt det der :-)

1 kommentar:

Marianne sa...

Takk for det :) vokser fort disse barna :)
Kanskje litt for fort :)