torsdag 14. juni 2012

Et dyreliv

I dag var det tid for barnehagens utflukt til Ekeberg. Jeg spurte om jeg fikk lov å bli med dem, og Teo var i ekstase over at mamma skulle være med barnehagen :-)

På bussen på vei inn satt han ganske langt foran i bussen, mens jeg satt et stykke bak. Støtt og stadig så jeg hodet hans stikke frem i midtgangen bare for å forsikre seg om at mamma var med. Da han fikk øye på meg lyste ansiktet hans opp hver gang. Det var nok ingen i hele barnehagen som IKKE fikk med seg at mamma var med på tur, og at mamma har kjøpt ræcerbil. Høhø. Han er flink til å oppdatere folk ;-)

Eneste som ble en liten prøvelse var at Teo forventet spesialbehandling, og trodde at barnehagens regler ikke gjaldt for han. De ansatte reagerte ikke, men jeg mener at han skal følge de samme reglene som de andre - på tross av at jeg var med. Det ble derfor litt sutring og mas, men alt i alt en kjempehyggelig tur. Vi gredde hester, klappet geiter, holdt høner, hilste på sauer og vekket griser :-)

Da vi kom tilbake til Tomter dro vi rett hjem. Litt slitne etter turen. Himmelen åpnet seg i dét vi gikk inn døren, og da satte vi på en film og krøp under dyna. Litt avslappende kos før Teo skulle videre til pappaen sin :-)

Nå skal jeg koble av i en hel halvtime, før jeg skal videre til Ski for å handle. Masse som må ordnes før bursdagshelgen ;-)

Ingen kommentarer: