lørdag 16. juni 2012

Femtiårslag

Jeg ligger i senga til lading. Hoftene/ryggen/bekkenet og jeg er ikke heeelt venner, så nå har jeg fått litt massasje av den snille kjæresten min, og så skal jeg straks være klar for en ny dag - om kroppen vil det eller ei. I kveld braker det nemlig løs! 

Live og jeg slår sammen bursdagene våres, slik som i fjor, og det blir derfor femtiårslag hjemme hos meg i kveld. Vi blir over tredve festglade mennesker i stua mi. Før midnatt tar vi turen videre til Ski, sånn for å skåne naboene litt ;-) Gleder meg!

Straks skal jeg videre til Ski for å handle inn til velkomstdrinker og litt å tygge på. I går kveld, når vi kom hjem fra middag, sto Svigermor og Benedickte (søsteren til Nicklas) på terrassen her og monterte en ny Weber gassgrill. Wee! Tenk så snille de er :-) Igjen, tusen tusen takk! Pølser og grillstæsj står derfor på menyen i kveld. Greit å ha litt i magen når man skal drikke, spesielt for det ene bursdagsbarnet som tåler 1,5 øl ;-)

Vi krysser fingrene for sol og sommer. Lov å håpe! Jeg titter nok innom senere i dag, hvis jeg rekker!
Hejdå!

2 kommentarer:

Mette Helen sa...

Kos deg kjempemasse! Og gratulerer så mye! Er litt treig på knappene, men bedre sent enn aldri. Er det ikke så? ;)
Ikveld skal vi på dans! Er vel det de kaller det her på bygda, litt uvant for ei fra byen skal jeg si deg! Litt kleint og, men det er gøy =) både gamle og unge samles.
Ha en fantastisk helg!

Monica Jensen sa...

Takk for det :) Håper du koste deg på dans ;) Klem til deg :)