søndag 17. juni 2012

Gira til taket

Teo har hatt tidenes dag. Han har vært på Tusenfryd for aller første gang, sammen med Pappa, Tante, Onkel og kusiner. Tommel opp! Han kom hjem, gira til taket, med en haug med bamser og en svær oppblåsbar hammer som lager masse lyd. Den største bamsen er større enn Teo, og den er signalgul. Den får ikke akkurat plass i stua mi foråsiresånn... Eirik hadde prøvd å overtale han til å ha noen av bamsene hjemme hos han, men Teo ville ha med alle til meg. Så flaks..! ;-) Det tok en lang stund å roe den lille propellen ned. Han skravlet iherdig på "engelsk", og spilte håndball, fotball og superhelt om hverandre ;-)


Det som er så fint med Teo, er at han er verken mamma-eller pappadalt. Han elsker når pappa kommer for å hente han, og kan ikke vente med å komme seg ut døren, samtidig elsker han å se mammaen sin igjen og kaster seg i armene mine når han ser meg. Det viser at han virkelig har det helt topp hos oss begge. Nå er det ikke bare meg han kaster seg over, men også Nicklas. Det vet jeg om en som setter veldig stor pris på! :-) At Eirik og jeg har det vennskapet vi har, betyr så masse. Det gjør ting så veldig mye lettere. At Eirik og Nicklas kommer overens er et enda større pluss. Ting kan virkelig gå over all forventning, heldigvis!


Grunnen til at det plutselig ble enda et blogginnlegg i dag, er at jeg har rømt fra stua. Greit, fotball-EM varer ikke i hundre år, selvom det nesten føles ut som at én kamp gjør det... Allikevel skal jeg innrømme at jeg er møkklei EM allerede, etter at det har surret på skjermen omtrent hver kveld den siste uken. Før jeg møtte Nicklas brydde jeg meg ikke stort om sport. Jeg var ikke akkurat den typen som måtte se på TV2 sporten hver kveld for å si det sånn. Med han kom interessen for håndball. Fotball derimot er det verre med. Skyt meg, men jeg ser ikke poenget?! Herregud som jeg gleder meg til OL, Tour de France og Wimbledon.....

Nå hører jeg at det har blitt stille i stua. Kanskje jeg kan overtale til en aldri så liten episode med GG før sengetid da. Det er mer min type TV.... ;-) Først må jeg bare drepe en flue. Dust heter han. Han går meg sykt på nervene!

Sov godt :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

vet åssen det er.. kjøp tv til soverommet.. da blir begge fornøyde ;)

L. sa...

Aah Gossip Girl <3