torsdag 28. juni 2012

Ha en frydefull dag!

Vi dro på Tusenfryd i går. Siste ettermiddag med pjokken min på over en uke. Grøss og gru! På Tusenfryd koste vi oss i hvertfall masse. Han er en liten tøffing, som lo hysterisk i karuseller når jeg skreik hysterisk ;-) "En gang til, mamma!" Vi hadde akkurat en slik dag jeg ønsket at vi skulle ha. En dyr fornøyelse, som var verdt hver eneste krone :-)

I dag drar han derimot til pappaen sin. Det ene øyeblikket tenker jeg "Dette må jeg vri til noe positivt. Nå får Nick og jeg muligheten til å trene sammen. Jeg har god tid til venninner. Nå kan jeg gjøre annet enn å sitte hjemme kveld etter kveld!" Like etterpå kjennes det nesten ut som to hender trykkes rundt halsen min. Jeg blir kvalm. Så lenge borte fra Teo! Jeg må fokusere mer på den stemmen som sier de positive ordene, for det er jo den som har rett! Han skal ikke akkurat kastes inn i et løvebur. Han skal til pappaen sin, som elsker han like mye som jeg gjør!

Så; hva er deres sommerferieplaner? Både med og uten barn! Jeg tar imot alle tips jeg kan få. Denne sommeren skal nemlig bli bra - både med og uten barn :-)

6 kommentarer:

Hege sa...

Jeg har planer om å føde, men fader så lang tid den planen tar å få gjennomført!!!

Anonym sa...

..ta dere en tur til Oscarsborg å opplev fin natur.. og God musikk på Oscarsborg Akustiske Festival 6.og 7.Juli...for eksempel... i allefall GOD SOMMER, Monica..

Ragnhild sa...

Jeg har planer om å være sammen med DEG! ;o) Redde deg fra ensomheten når Teo er borte! :P Så ut som en koselig dag på Tusenfryd. Jeg ELSKER Tusenfryd! Karuseller :P Må ta en tur til Liseberg!

Véronique sa...

Sommeren min blir ikke så veldig spennende.....jeg skal jobbe :) Forrige uke så var jeg en uke hos foreldrene mine i sør-Frankrike :)

Klem

Anonym sa...

Hei, en hilsen fra pappa, til dere alle tre, fra Puerto Banus.

Monica Jensen sa...

Hege: Huff, håper du føder snart. Dagene på overtid er seige! Lykke til <3

Anonym: Takk for tips :) Det skal du ikke se bort ifra at vi gjør :D

Ragnhild: Du er søt <3 Gleder meg til å bli enda bedre kjent med deg :D

Veronique: Da har du jo opplevd sol, varme og ferie da :D Heldig!

Pappa: Hei pappa <3 Bra du koser deg i varmen! Her er det regn og drittvær! Glad i deg. Klem fra oss :)