mandag 25. juni 2012

Han er jo ikke BARE min

Flere som blir litt øre i hodet av dette været? Kaldt, men klamt. Gi meg sommer, for crying out loud! Teo har bare noen få dager igjen i barnehagen før han har ferie i tre uker. Den første uken skal han tilbringe med pappaen sin. Aldri før har han vært en hel uke borte fra mammaen sin, og jeg kan med stor sikkerhet si at jeg gruer meg som bare det. Jeg vet det blir både uvant og tomt. Samtidig så har jo pappaen hans litt behov for å ha han også. Til tider glemmer jeg at han ikke bare er min.. ;-)

Nå sover luringen. Oldefar/bestefar feiret sine 86(!) år i dag. Det ble litt sent, og Teo bikket overtrøtt. Det resulterte i en gutt med glugger store som tinntallerkener. Han sovnet først nå. Sånn er det noen ganger, og det er vel lov med litt sene kvelder nå som det er sommer :-)

Jeg slenger ut et par bilder fra Follo-festen i helgen, før jeg runder av. Festen ble ikke helt som forventet, da alle spillerne fikk drikkeforbud i siste liten siden Olympiatoppen endret sine fysiske tester fra lørdag morgen til søndag morgen. Vel, vi håndballfruene hadde det gøy i det minste da ;-)


God natt :-)

2 kommentarer:

Bettina sa...

Nå er du i siget om dagen, hyggelig, ærlig lesning :)
Jeg titter ofte innom sier altfor sjeldent ifra, men her er en liten kommentar..
Ønsker dere en god sommer :)

Monica Jensen sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar :) Ja,blogglysten er her nå, og det er takket være sånne lesere som deg; som kommenterer :D

God sommer til deg også <3